Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RENATA, GBF Miegamojo kambario lova
NUOTRAUKOS
RENATA, GBF Miegamojo kambario lova

RENATA, GBF Miegamojo kambario lova

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Lovos pagrindas - grotelės. 
Lova su patalynės dėže (patalynės dėžė atidaroma iš šonų).
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Platus audinių pasirinkimas. 
Galima rinktis skirtingas lovos pagrindo ir galvūgalio intarpo spalvas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite nurodytais kontaktais.

 

Aprašymas

 

RENATA lova – tai išskirtinės elegancijos ir praktiškumo derinys, kuris praturtins jūsų miegamąjį ne tik vizualiai, bet ir funkcionaliai. Ši lova sukurta su ypatingu dėmesiu detalėms ir patogumui, užtikrinant puikią miego patirtį.

Viena iš RENATA lovos išskirtinumų yra lovos pagrindas su grotelėmis. Grotelės, pagamintos iš kokybiško medžio arba metalo, ne tik suteikia lovai tvirtumo, bet ir kurią tarsi meno kūrinį miegamajame. Jos sukuria išskirtinę atmosferą ir prideda subtilumo bet kokiam interjerui.

Lova taip pat turi patogią patalynės dėžę, kurioje galite saugoti ne tik patalynę, bet ir kitus daiktus. Ši detalė yra ypatingai naudinga, jei turite ribotą erdvę arba siekiate išlaikyti tvarką ir sutvarkytą miegamąjį.

Pneumatiniai grotelių pakelėjai – tai dar vienas funkcionalumas, kuris palengvina lovos naudojimą. Šios inovatyvios sistemose įmontuotos oro balionų pagalvėles, leidžiančias lengvai pakelti ar nuleisti lovos grotelės dalį. Tai ypač naudinga, kai norite greitai pasiekti lovos po patalynės pakeitimo ar kitų kasdienių užduočių.

RENATA lova yra ne tik funkcionalus baldas, bet ir stilistiškai prabangus elementas jūsų namuose. Ji suteiks jums ne tik puikią poilsio vietą, bet ir taps interjero akcentu, kurį vertins kiekvienas, kuris apsilankys jūsų miegamajame.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai