Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
PORTO, GBF Miegamojo kambario lova PORTO, GBF Miegamojo kambario lova PORTO, GBF Miegamojo kambario lova PORTO, GBF Miegamojo kambario lova
NUOTRAUKOS
PORTO, GBF Miegamojo kambario lova
PORTO, GBF Miegamojo kambario lova
PORTO, GBF Miegamojo kambario lova
PORTO, GBF Miegamojo kambario lova

PORTO, GBF Miegamojo kambario lova

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Kantuotė - PVC.
Baldo fasadas puoštas MDF.
Lovos pagrindas - plokštė.
Lovoje vietoj dangčių galima įmontuoti groteles. 
Lova su patalynės dėže (patalynės dėžė atidaroma iš šonų).
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

PORTO baldų kolekcijos pasirinkimas  PORTO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Porto lova yra išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės miegamojo baldas, kuris prideda elegancijos ir komforto jūsų miegamajam. Ši lova yra dalis Porto kolekcijos, kurią apibūdina moderni linija, funkcionalumas ir aukštos kokybės medžiagos.

Lovos korpusas pagamintas iš kantuotos PVC, suteikiančios lovos konstrukcijai ne tik stilingą išvaizdą, bet ir didelį atsparumą kasdieniam naudojimui. PVC detales taip pat siūlo plačią spalvų ir faktūrų paletę, leisiančią jums pritaikyti lovą pagal savo asmeninius skonius ir interjero poreikius.

Baldų fasadai, puošiantys lovos galvūgalyje ir apačioje, yra iš MDF, kuris yra tvirtas ir aukštos kokybės medžiaga. MDF leidžia kurti išskirtines dizaino detalės ir subtilesnius apdailos elementus, suteikiant lovos išvaizdai elegancijos ir modernumo.

Viena iš Porto lovos privalumų yra galimybė rinktis skirtingas korpuso ir fasado spalvas. Tai leidžia jums tinkamai derinti lovą su kitais jūsų miegamųjų baldais arba pasirinkti spalvą, kuri geriausiai atspindi jūsų asmeninį stilių.

Ergonominė ir patogi lovos konstrukcija užtikrina geras sąlygas miegoti ir poilsiui. Porto lova yra ne tik funkcionalus baldas, bet ir išraiškinga interjero detalė, kuri prideda jaukumo ir stiliaus jūsų miegamajam. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško kokybiškos ir išskirtinės lovos savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai