Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Top
PAULA, GBF Miegamojo kambario lova PAULA, GBF Miegamojo kambario lova PAULA, GBF Miegamojo kambario lova PAULA, GBF Miegamojo kambario lova
NUOTRAUKOS
PAULA, GBF Miegamojo kambario lova
PAULA, GBF Miegamojo kambario lova
PAULA, GBF Miegamojo kambario lova
PAULA, GBF Miegamojo kambario lova

PAULA, GBF Miegamojo kambario lova

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Lovos pagrindas - grotelės. 
Lova su patalynės dėže (patalynės dėžė atidaroma kojūgalyje).
Pneumatiniai grotelių pakelėjai.
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Platus audinių pasirinkmas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

 

Aprašymas

 

PAULA lova - tai išskirtinės kokybės ir išbaigtumo simbolis jūsų miegamajame. Jos dizainas ir funkcionalumas sukuria malonų pojūtį ir prisideda prie jūsų miego komforto. Ši lova yra sukurtas su mintimi apie eleganciją ir patogumą, o tai padeda jai tapti puikiu pagrindu jūsų poilsio erdvei.

Viena iš PAULA lovos išskirtinio bruožo yra grotelės, kuriomis pagrįsta jos konstrukcija. Tai ne tik suteikia lovos konstruktyvų stiprumą, bet ir suteikia jai elegantišką ir subtilų dizainą. Grotelės atskleidžia natūralios medienos grožį ir sukuria malonų, šiltą atmosferą jūsų miegamajame.

PAULA lova taip pat yra aprūpinta patogia patalynės dėže, kurioje galima saugoti ne tik patalynę, bet ir kitus reikalingus daiktus. Tai puiki sprendimo dalis, padedanti išlaikyti tvarką miegamajame ir suteikianti papildomą saugojimo erdvę.

Unikalus pneumatinių grotelių pakelėjų mechanizmas leidžia lengvai ir be pastangų pakelti lovos pagrindą, atskleisdamas patogią patalynės dėžę. Šis funkcionalumas suteikia patogumą kasdieniam naudojimui ir palengvina lovos priežiūrą.

PAULA lova yra ne tik praktiškas miegamojo baldas, bet ir stilingas elementas, kuris puikiai derinsis su įvairiais interjero stiliais. Ši lova atspindi aukštą kokybę ir dėmesį detalėms, o jos funkcionalumas praturtins jūsų miegamojo erdvę ir padės sukurti malonų poilsį po kiekviena diena.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai