Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
LĖJA-25, GBF Miegamojo kambario lova LĖJA-25, GBF Miegamojo kambario lova LĖJA-25, GBF Miegamojo kambario lova LĖJA-25, GBF Miegamojo kambario lova
NUOTRAUKOS
LĖJA-25, GBF Miegamojo kambario lova
LĖJA-25, GBF Miegamojo kambario lova
LĖJA-25, GBF Miegamojo kambario lova
LĖJA-25, GBF Miegamojo kambario lova

LĖJA-25, GBF Miegamojo kambario lova

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Kantuotė - PVC.
Pastorinta 25 mm plokštė.
Galima rinktis lovą su patalynės dėže arba be jos.
Užsakant lovą be patalynės dėžės - lovos pagrindas - grotelės. 
Užsakant lovą su patalynės dėže - lovos pagrindas - dangčiai.
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

Lėja - 25 baldų kolekcijos pasirinkimas  LĖJA - 25 baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lova LĖJA-25 yra puikus sprendimas tiems, kurie vertina ne tik komfortą, bet ir funkcionalumą savo miegamajame. Šis lovos modelis pasižymi daugybe privalumų, kurie suteiks jums jaukumo ir patogumo miegamojo erdvėje.

Pagrindinė šios lovos savybė yra grotelės, kuriomis pagrįsta lovos konstrukcija. Grotelės suteikia lovos pagrindui lankstumą ir elastingumą, prisitaikydamos prie jūsų kūno formos ir suteikdamos papildomo patogumo miegant. Tai puiki pasirinkimo detalė tiems, kurie nori minkštumo ir subalansuoto miegamojo baldų dizaino.

Viena iš išskirtinių šios lovos savybių yra patalynės dėžė. Joje galite patogiai laikyti ne tik pagrindinę lovos patalynę, bet ir kitus sezoninius ar retai naudojamus tekstilės gaminius. Tai ne tik patogu, bet ir išsaugo vietą jūsų spinteles ir spintas, organizuojant miegamąjį.

Lova aprūpinta pneumatiniais grotelių pakelėjais, kurie leidžia lengvai pakelti grotelės dalį ir pasiekti lovos vidų. Tai ne tik palengvina lovų tvarkymą, bet ir suteikia jums papildomą saugumo jausmą. Pastorinta plokštė, su kantuote PVC, suteikia lovos dizainui elegancijos ir modernumo.

LĖJA-25 lova - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia harmoningos miegamojo erdvės su aukštu komforto lygiu ir funkcionalumu. Ši lova ne tik atspindi šiuolaikinį stilių, bet ir patenkina praktiškumo poreikius, suteikdama jums malonią nakvynės patirtį kiekvieną naktį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai