Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LINA3 naktinė spintelė su stalčiumi, naktinis staliukas prie lovos, spintelė LINA3 naktinė spintelė su stalčiumi, naktinis staliukas prie lovos, spintelė LINA3 naktinė spintelė su stalčiumi, naktinis staliukas prie lovos, spintelė LINA3 naktinė spintelė su stalčiumi, naktinis staliukas prie lovos, spintelė
NUOTRAUKOS
LINA3 naktinė spintelė su stalčiumi, naktinis staliukas prie lovos, spintelė
LINA3 naktinė spintelė su stalčiumi, naktinis staliukas prie lovos, spintelė
LINA3 naktinė spintelė su stalčiumi, naktinis staliukas prie lovos, spintelė
LINA3 naktinė spintelė su stalčiumi, naktinis staliukas prie lovos, spintelė

LINA3 naktinė spintelė su stalčiumi, naktinis staliukas prie lovos, spintelė

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 50 x 34,5 x 50,6 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta / antracitas.
Spintelė su stalčiumi.
Guoliniai stalčiaus bėgeliai.
Plastikinės baldo rankenėlės.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

LINA baldų kolekcijos pasirinkimas  LINA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Naktinė spintelė su kantuote iš PVC yra puikus pasirinkimas tiek funkcionalumo, tiek stiliaus požiūriu. Šis baldas yra pagamintas iš aukštos kokybės pušies medienos, suteikiant jam ne tik tvirtumą, bet ir natūralios medžiagos šilumą ir estetinę vertę.

Kantuotos detalės iš PVC suteikia naktinei spintelei subtilaus ir šiuolaikiško dizaino bruožą. PVC medžiaga yra ne tik tvirta, bet ir lengva prižiūrėti, atspari drėgmei ir temperatūros svyravimams, kas svarbu, siekiant ilgalaikio baldų išsaugojimo.

Šios naktinės spintelės spalvų paletė balta/antracitas suteikia jums galimybę pasirinkti tokį variantą, kuris harmoningai dera su jūsų miegamojo ar kitos erdvės dizainu. Balta spalva suteikia šviesumo ir erdvės jausmą, tuo tarpu antracitas gali pridėti gilumo ir elegancijos jausmą.

Spintelė yra su stalčiumi, suteikiančiu papildomą saugojimo vietą jūsų miegamajame. Šis stalčius gali būti naudingas laikantis asmeninių daiktų, knygų ar bet kokių kitų reikalingų dalykų prie pat lovos. Su guoliniais stalčiaus bėgeliais, stalčius lengvai ir tyliai atsidaro, suteikiant papildomą patogumą kasdieniame naudojime.

Plastikinės baldo rankenėlės ne tik suteikia šiam baldui šiuolaikiškumo elementą, bet ir užtikrina patogų stalčiaus atidarymą bei uždarymą. Jos yra lengvos, patvarios ir paprastos naudoti, suteikdamos galimybę lengvai pasiekti reikiamus daiktus bet kuriuo metu.

Ši naktinė spintelė su savo funkcionalumu, tvirtumu ir dizaino spalvų pasirinkimu yra ideali papildoma erdvė jūsų miegamajame. Ji ne tik suteiks jums papildomą saugojimo vietą, bet ir pridės elegancijos ir šiuolaikiško stiliaus jausmo jūsų interjerui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai