Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
DORIA miegamojo kambario dvigulė lova su patalynės dėže, klasikinio stiliaus DORIA miegamojo kambario dvigulė lova su patalynės dėže, klasikinio stiliaus
NUOTRAUKOS
DORIA miegamojo kambario dvigulė lova su patalynės dėže, klasikinio stiliaus
DORIA miegamojo kambario dvigulė lova su patalynės dėže, klasikinio stiliaus

DORIA miegamojo kambario dvigulė lova su patalynės dėže, klasikinio stiliaus

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai su 5/10 cm kojelėmis.
"Doria" lovos galvūgalis puoštas įtrauktomis sagomis. Lovą galėsite derinti tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.
Lovos pagrindas - grotelės.
Lova gaminama su patalynės dėže, kurioje įmontuotos ventiliavimo angos. Šios angos užtikrina geresnį lovos ir patalynės dėžės vėdinimą.
Lovoje sumontuoti tylūs, tvirti dujiniai patalynės dėžės pakelėjai, kurie užtikrins ilgesnį naudojimo laiką. Dujinis pakėlimo mechanizmas yra itin lengvas ir užtikrina stabilų pagrindo pakėlimą.
Tvirtai prisiūta lovos rankena padės lengvai pakelti lovos groteles su čiužinu. 
Lovos patalynės dėžė yra pagaminta iš tvirtos baltos plokštės, kuri yra ypač lengvai valoma.
Lovos galvūgalio karkasas - natūrali mediena.
Lovos galvūgalį galima lengvai pristumti prie sienos, kadangi yra pritvirtintas prie lovos pagrindo ir nesiekia žemės.
Priklausomai nuo pasirinkto kojelių aukščio, galvūgalio aukštis gali būti nuo 110 iki 122 cm.
Kojeles galima rinktis iš natūralios medienos, metalines arba standartines plastikines. 
Kojelių aukštį galima rinktis - 5, 10 arba 12 cm.
Pasirinkus 10 ar 12 cm aukščio kojeles, po lova nesikaups dulkės, nes dulkių siurblys - robotukas galės lengvai pravažiuoti.
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

DORIA minkšta dvigulė lova yra puiki pasirinkimo galimybė tiems, kurie ieško komforto ir funkcionalumo. Ši lova turi grotelėmis pagrindą, kuris suteikia papildomą palaikymą ir patogumą miegant. Grotelės yra išdėstytos lygiagrečiai ir užtikrina vientisą paviršių viso lovos ilgiu.

Lovos konstrukcijoje įdiegta patalynės dėžė su ventiliacijos angomis, kurios suteikia galimybę geram lovos ir patalynės dėžės vėdinimui. Šios ventiliacijos angos prisideda prie ilgesnio patalynės gyvavimo ir išlaiko ją šviežią bei sausą.

Doria lovos patalynės dėžėje montuoti tylūs ir tvirti dujiniai pakelėjai, kurie užtikrins patvarumą ir ilgą naudojimo laiką. Dujinis pakėlimo mechanizmas yra lengvai valdomas, suteikiantis stabilų pagrindo pakėlimą ir nesukeliantis jokio triukšmo.

Tvirtai prisiūta lovos rankena yra dar vienas privalumas, leidžiantis lengvai pakelti lovos grotelės su čiužinu. Tai suteikia patogumą ir pagreitina lovos tvarkymą. Lovos patalynės dėžė pagaminta iš tvirtos baltos plokštės, kuri ne tik atrodo elegantiškai, bet ir lengvai valoma, užtikrindama ilgalaikę švarą.

Lovos galvūgalio karkasas pagamintas iš natūralios medienos, suteikiant jai ne tik elegantišką, bet ir šilto ir jaukaus dizaino. Natūrali mediena suteikia lovos konstrukcijai stabilumą ir ilgaamžiškumą.

DORIA minkšta dvigulė lova yra išskirtinė pasirinkimo galimybė, kurioje derinamas komfortas, funkcionalumas ir stilingas dizainas. Tai puikus įsigijimas tiems, kurie vertina kokybę ir patogumą savo miegamajame.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai