Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
BLUE POCKET kušetė vaikų, jaunuolio kambariui, svečių namams, miegamajam BLUE POCKET kušetė vaikų, jaunuolio kambariui, svečių namams, miegamajam BLUE POCKET kušetė vaikų, jaunuolio kambariui, svečių namams, miegamajam
NUOTRAUKOS
BLUE POCKET kušetė vaikų, jaunuolio kambariui, svečių namams, miegamajam
BLUE POCKET kušetė vaikų, jaunuolio kambariui, svečių namams, miegamajam
BLUE POCKET kušetė vaikų, jaunuolio kambariui, svečių namams, miegamajam

BLUE POCKET kušetė vaikų, jaunuolio kambariui, svečių namams, miegamajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kieta Pocket spyruoklių kušetė, aptraukta audiniu. 
Pocket spyruoklių aukštis - 13 cm. 
Kušetei komforto suteikia aukštos kokybės putų poliuretanas (2,5 cm.).
Putų poliuretanas patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.
Audinys ir vatinas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą.
Platus kojelių pasirinkimas. Rekomenduojame kojelių aukštį nuo 18 cm.
Komplekte - 4 kojelės.
Kojelių pasirinkimą atlikite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kušetės aukštis be kojelių - 28 cm.
Nestandartiniai matmenys negaminami.

 

Aprašymas

 

BLUE POCKET kušetė - tai išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės miegamojo baldas, kuris įgyvendina puikią santykį tarp komforto, tvirtumo ir elegancijos. Ši kieto tipo kušetė yra pagaminta iš Pocket spyruoklių, kurių aukštis siekia 13 cm, suteikiant optimalų miego palaikymą ir pastovumą.

Viena iš svarbiausių BLUE POCKET kušetės savybių yra aukštos kokybės putų poliuretano sluoksnis, kurio storis yra 2,5 cm. Šis sluoksnis sukuria patogią miego paviršių, prisitaikančią prie kūno formos ir suteikiančią jums ramų ir atpalaiduojantį miegą. Svarbu paminėti, kad šis putų poliuretanas yra oficialiai patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos, todėl jis yra saugus ir tinkamas tiems, kuriems rūpi alergijos prevencija miego metu.

Kušetės audinys atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą, tai reiškia, kad jie yra laisvi nuo žalingų chemikalų ir saugūs žmogui bei aplinkai. Ši detalė pabrėžia BLUE POCKET kušetės įsipareigojimą sveikatos ir aplinkos saugumo aspektams.

Kušetės kojelės yra plataus pasirinkimo, leidžiančios jums pritaikyti jų aukštį pagal savo poreikius ir miegamojo interjerą. Rekomenduojame kojelių aukštį nuo 18 cm, siekiant optimaliai palaikyti kušetės stabilumą ir estetiką. Komplekte yra 4 kojelės, užtikrinančios vientisumą ir tvirtumą visam kušetės struktūrai.

BLUE POCKET kušetė sujungia modernų dizainą su aukštos kokybės medžiagomis ir technologijomis, kurios užtikrina ilgaamžišką, komfortišką ir sveiką miegą kiekvieną naktį. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę ir nori investuoti į gilesnį miego patirtį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai