Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING ALT viskoelastinis putų poliuretano antčiužinis miegamojo lovai, sofai, kampui HILDING ALT viskoelastinis putų poliuretano antčiužinis miegamojo lovai, sofai, kampui HILDING ALT viskoelastinis putų poliuretano antčiužinis miegamojo lovai, sofai, kampui
NUOTRAUKOS
HILDING ALT viskoelastinis putų poliuretano antčiužinis miegamojo lovai, sofai, kampui
HILDING ALT viskoelastinis putų poliuretano antčiužinis miegamojo lovai, sofai, kampui
HILDING ALT viskoelastinis putų poliuretano antčiužinis miegamojo lovai, sofai, kampui

HILDING ALT viskoelastinis putų poliuretano antčiužinis miegamojo lovai, sofai, kampui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
3,7cm viskoelastinė medžiaga.
1cm Flexifoam putų poliuretanas.
Antčiužinio užvalkalą galima išsirinkti iš dviejų skirtingų variantų - Cashmere bei Tencel.
Nuvelkamo užvalkalo sudėtyje yra prabangaus Cashmere audinio, kuris gebėdamas sugerti iki 40% kūno išskiriamos drėgmės reguliuoja kūno temperatūrą, o taip mažina ir žmogaus prakaitavimą. Plaunamas iki 40°C temperatūros vandenyje.
Tencel užvalkalas yra patobulintas „Purotex“ medžiaga, kuri pasižymi antialerginėmis savybėmis.
Užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Šonuose yra 3D audinio juostelė, kad būtų geriau vėdinama.
Antčiužinis supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Antčiužinio aukštis 7,5 cm.

 

Aprašymas

 

Hilding Alt viskoelastinis putų poliuretano antčiužinis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukštos kokybės miego komforto. Šis antčiužinis pasižymi 3,7 cm storio viskoelastine medžiaga, kuri prisitaiko prie kūno formos, suteikdama jums maksimalų palaikymą ir minkštumą miegant.

Antčiužinio struktūrą papildo 1 cm storio Flexifoam putų poliuretanas, kuris dar labiau pagerina bendrą miego patirtį. Ši medžiaga prisideda prie antčiužinio ilgaamžiškumo bei atsparumo deformacijoms.

Galite pasirinkti antčiužinio užvalkalą iš dviejų variantų - Cashmere arba Tencel. Cashmere užvalkalas pagamintas iš prabangaus audinio, kuris sugeba sugerti iki 40% kūno išskiriamos drėgmės. Tai reguliuoja kūno temperatūrą ir mažina prakaitavimą, užtikrindamas jums komfortišką miegą. Be to, Cashmere užvalkalą galima plauti iki 40°C temperatūros vandenyje, kas daro jį lengvai prieinamu ir priežiūrai.

Alternatyva yra Tencel užvalkalas, kuris naudoja „Purotex“ medžiagą su anti-alerginėmis savybėmis. Šis užvalkalas taip pat yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje, užtikrinant optimalią higieną.

Antčiužinio šonuose įdėtos 3D audinio juostelės, siekiant užtikrinti geresnį vėdinimą ir oro cirkuliaciją. Tai svarbu, norint išvengti perkaitimo ir užtikrinti jums gaivų ir patogų miegą.

Visas antčiužinis yra supakuotas į ritinį, kas palengvina jo transportavimą. Antčiužinio aukštis siekia 7,5 cm, suteikdamas optimalų aukštį ir palaikymą miegant. Su Hilding Alt viskoelastiniu putų poliuretano antčiužiniu galite mėgautis sveiku, komfortišku ir palaikomu miegu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai