Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RED POCKET ETNO spyruoklinis Pocket čiužinys su latekso sluoksniu miegamojo lovai RED POCKET ETNO spyruoklinis Pocket čiužinys su latekso sluoksniu miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
RED POCKET ETNO spyruoklinis Pocket čiužinys su latekso sluoksniu miegamojo lovai
RED POCKET ETNO spyruoklinis Pocket čiužinys su latekso sluoksniu miegamojo lovai

RED POCKET ETNO spyruoklinis Pocket čiužinys su latekso sluoksniu miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Penkių anatominių zonų Pocket tipo spyruoklės.
Abiejų pusių minkštosios dalys – naturalių kaučiukmedžio sulčių pagrindu pagamintas lateksas (abiejose pusėsė po 3 cm).
Papildomo patogumo suteikia vienoje pusėje - vilna (žiemos pusė), kitoje – medvilnė (vasaros pusė).
Čiužinio šonuose yra 3D audinio juostelė, leidžianti orui geriau cirkuliuoti.
Kuriant čiužinio dizainą panaudoti baltiški motyvai.
Antialerginis čiužinio užvalkalas pasižymi nuo dulkių erkučių apsaugančiu poveikiu ir yra pagamintas pagal patentuotą „Sensity™“ technologiją.
Čiužinio užvalkalas dalinasi į dvi dalis – skalbiant vieną užvalkalo pusę galima miegoti ant kitos.
Čiužinio užvalkalą galima nuimti ir skalbti iki 40°C temperatūroje.
Audinys, medvilnė ir vilna atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą.
Galimybė pasirinkti čiužinio kietumą - minkštą, vidutinio kietumo arba kietą.
Aukštis - 22 cm.
Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite nurodytais kontaktais. 

 

Aprašymas

 

Red Pocket Etno spyruoklinis čiužinys su latekso sluoksniu yra aukštos kokybės miegamojo atributas, kurį išskiria unikalios savybės ir rūpestingai atrinkti komponentai. Šis čiužinys pasižymi penkių anatominių zonų Pocket tipo spyruoklėmis, kurios užtikrina optimalų kūno palaikymą ir prisitaikymą prie įvairių miegantiesiems būdingų formų.

Čiužinio pagrindas sudarytas iš natūraliu kaučiuko medžio sulčių pagrindu pagaminto latekso, kuris suteikia ne tik patogumą, bet ir yra draugiškas aplinkai. Abiejų pusės latekso sluoksniai, kurie yra po 3 cm storio, puikiai prisitaiko prie kūno formų, užtikrindami miegantiesiems maksimalų komfortą.

Norint suteikti papildomo patogumo, viena čiužinio pusė padengta vilna, kuriant šiltą žiemos pusę, o kita pusė – medvilnė, sukuriant gaivią vasaros dalį. Tai suteikia galimybę pritaikyti čiužinį pagal sezonus ir asmenines miegamojo preferencijas.

Čiužinio šonuose įmontuotos 3D audinio juostelės leidžia orui geriau cirkuliuoti, užtikrindamos optimalią temperatūrą miegant. Be to, kuriant dizainą, buvo naudojami baltiški motyvai, kurie prideda elegancijos ir unikalumo.

Anti-alerginis čiužinio užvalkalas, pagamintas naudojant patentuotą „Sensity™“ technologiją, suteikia ne tik komfortą, bet ir apsaugą nuo dulkių erkučių. Užvalkalo dalijimas į dvi pusės leidžia miegoti ant skirtingų paviršių, suteikiant lankstumą ir ilgesnį užvalkalo tarnavimo laiką.

Užvalkalą lengva prižiūrėti – jį galima nuimti ir skalbti iki 40°C temperatūroje, todėl užtikrinama higieniška miegamoji aplinka. Audinys, medvilnė ir vilna atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą, užtikrinantį saugumą ir kokybę.

Suteikiant galimybę pasirinkti čiužinio kietumą – minkštą, vidutinio kietumo arba kietą, šis Red Pocket Etno čiužinys tampa tinkamų sprendimu visų skirtingų miego poreikių atžvilgiu. Jo aukštis siekia 22 cm, užtikrindamas optimalią miegamojo ergonomiją ir komfortą. Tai yra investicija į kokybiškus ir sveikus miegus, atspindinti rūpestingą dėmesį detalėms ir patogumui miegant.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai