Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
BLUE CHILDREN vaikiškas spyruoklinis Mini Bonell čiužinys su nuvelkamu užvalkalu BLUE CHILDREN vaikiškas spyruoklinis Mini Bonell čiužinys su nuvelkamu užvalkalu
NUOTRAUKOS
BLUE CHILDREN vaikiškas spyruoklinis Mini Bonell čiužinys su nuvelkamu užvalkalu
BLUE CHILDREN vaikiškas spyruoklinis Mini Bonell čiužinys su nuvelkamu užvalkalu

BLUE CHILDREN vaikiškas spyruoklinis Mini Bonell čiužinys su nuvelkamu užvalkalu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Mini Bonell tipo spyruoklės (7 cm).
Patogumo suteikia ant spyruoklių bloko esantis veltinio sluoksnis.
Abi čiužinio pusės yra padengtos kokybišku putų poliuretanu (2cm).
Antialerginis čiužinio užvalkalas pasižymi nuo dulkių erkučių apsaugančiu poveikiu ir yra pagamintas pagal patentuotą „Sensity™“ technologiją.
Čiužinio užvalkalą galima nuimti ir skalbti iki 40°C temperatūroje.
Kietumas: minkštas.
Aukštis - 12 cm.
Nestandartiniai matmenys negaminami.

 

Aprašymas

 

Blue Children vaikiškas spyruoklinis Mini Bonell čiužinys yra puikus pasirinkimas vaikų miegamajam, užtikrinantis ne tik patogumą, bet ir sveiką miegą. Šis čiužinys yra pagamintas naudojant Mini Bonell tipo spyruokles, kurios suteikia optimalią paramą ir elastingumą. Spyruoklių bloko aukštis siekia 7 cm, užtikrindamas stabilumą ir patvarumą.

Viena iš svarbiausių šio čiužinio savybių yra veltinio sluoksnis, esantis ant spyruoklių bloko. Šis sluoksnis suteikia papildomą patogumą ir minkštumą, kuris yra svarbus vaikų jautriems kūnams.

Abi čiužinio pusės yra padengtos aukštos kokybės putų poliuretanu, kuris užtikrina ilgaamžiškumą ir komfortą. Šis sluoksnis yra 2 cm storio, prisidedantis prie bendro čiužinio minkštumo.

Čiužinio užvalkalas yra ant-ialerginis, pasižyminčiu nuo dulkių erkučių apsaugančiu poveikiu. Jis yra pagamintas naudojant patentuotą „Sensity™“ technologiją, kuri užtikrina ne tik švarą, bet ir sveiką miegą vaikams. Užvalkalą galima lengvai nuimti ir skalbti iki 40°C temperatūroje, užtikrinant higienišką miegą jūsų vaikui.

Čiužinio kietumas yra nustatytas kaip minkštas, todėl jis yra puikus pasirinkimas mažiesiems, kurie mėgsta miegoti ant minkšto pagrindo. Aukštis, siekiantis 12 cm, užtikrina, kad jūsų vaikas gaus pakankamą paramą ir komfortą naktį.

Visa tai padaro Blue Children vaikišką spyruoklinį Mini Bonell čiužinį puikiu pasirinkimu, užtikrinančiu ne tik kokybišką miegą, bet ir vaikų sveikatą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai