Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
HILDING SAFETY SMYK vaikiškas putų poliuretano čiužinys su nuvelkamu neperšlampančiu  užvalkalu HILDING SAFETY SMYK vaikiškas putų poliuretano čiužinys su nuvelkamu neperšlampančiu  užvalkalu HILDING SAFETY SMYK vaikiškas putų poliuretano čiužinys su nuvelkamu neperšlampančiu  užvalkalu
NUOTRAUKOS
HILDING SAFETY SMYK vaikiškas putų poliuretano čiužinys su nuvelkamu neperšlampančiu  užvalkalu
HILDING SAFETY SMYK vaikiškas putų poliuretano čiužinys su nuvelkamu neperšlampančiu  užvalkalu
HILDING SAFETY SMYK vaikiškas putų poliuretano čiužinys su nuvelkamu neperšlampančiu  užvalkalu

HILDING SAFETY SMYK vaikiškas putų poliuretano čiužinys su nuvelkamu neperšlampančiu užvalkalu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Čiužinio branduolys buvo taip išprofiliuotas, kad išoriniai jo kraštai pasidarė aukštesni už čiužinio plokštumą, o pats čiužinys įgijo valtelės formą.
Dėl neįprastos formos, čiužinys yra labai saugus kūdikiui. Dėl to „Safety“ čiužinį galima naudoti ne tik lovytėje. Jį galima pasiimti atostogaujant, išvykstant pas draugus, jis taip pat gali pasitarnauti kaip pervystymo pagrindas.
Papildomas šio čiužinio koziris yra jo pagrindo gamybai panaudotas inovatyvus HR putų poliuretanas „Velvet Touch“ (13 cm). Jis yra ypatingai elastingas bei išskirtinai švelnus palietus. Taip pat, jam yra būdingos savybės, leidžiančios palaikyti puikią higieną ir atitinkamą ventiliacijos lygį.
Dėl jos čiužinukas užtikrins mažyliui atitinkamą kūno prilaikymą, tinkamą temperatūrą ir turės didelės įtakos jo patogiam, jėgas atgauti padedančiam miegui.
Čiužinukas turi ypatingą užvalkalą „Medicott Silver“, kuris neleidžia atsirasti pelėsiams ir grybeliui, jam taip pat būdingos antibakterinės savybės.

 

Aprašymas

 

HILDING SAFETY SMYK vaikiškas putų poliuretano čiužinys yra puikus pasirinkimas saugiam ir patogiam kūdikio miegui. Šio čiužinio branduolys buvo kruopščiai išprofiliuotas, suteikiant jam valtelės formą, o išoriniai kraštai padaryti aukštesni už plokštumą, užtikrinant kūdikiui papildomą saugumą.

Dėl neįprastos formos, „Safety“ čiužinį galima naudoti ne tik lovytėje, bet ir įvairiose kitose situacijose. Jis idealiai tinka kelionėms, apsilankymams pas draugus arba kaip patogus pervystymo pagrindas.

Šio čiužinio unikalumas yra naudojamas inovatyvus HR putų poliuretanas „Velvet Touch“ (13 cm), kuris pasižymi ypatinga elastingumu ir švelnumu palietus. Šios putos taip pat skatina puikią higieną ir užtikrina tinkamą ventiliacijos lygį. Tai svarbu mažylio miegui, nes čiužinukas palaiko atitinkamą kūno prilaikymą ir temperatūrą, prisidedant prie jėgų atgavimo ir patogaus miego.

Ypatingą dėmesį verta skirti čiužinuko užvalkalui „Medicott Silver“, kuris neleidžia pelėsiams ir grybeliui atsirasti. Šis užvalkalas taip pat turi antibakterines savybes, kurios užtikrina, kad čiužinys išliks švarus ir saugus kūdikiui ilgą laiką.

HILDING SAFETY SMYK vaikiškas putų poliuretano čiužinys yra ne tik patogus ir saugus, bet ir puikiai pritaikomas įvairioms situacijoms, suteikiant mažyliui gerą miegą ir tėvams ramybę dėl saugaus ir higieniško aplinkos.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai