Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
HILDING DOBRANOCKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys su nuvelkamu neperšlampančiu užvalkalu HILDING DOBRANOCKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys su nuvelkamu neperšlampančiu užvalkalu HILDING DOBRANOCKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys su nuvelkamu neperšlampančiu užvalkalu
NUOTRAUKOS
HILDING DOBRANOCKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys su nuvelkamu neperšlampančiu užvalkalu
HILDING DOBRANOCKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys su nuvelkamu neperšlampančiu užvalkalu
HILDING DOBRANOCKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys su nuvelkamu neperšlampančiu užvalkalu

HILDING DOBRANOCKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys su nuvelkamu neperšlampančiu užvalkalu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Čiužinio branduolį sudaro profiliuotas padidinto elastingumo, pralaidus orui Flexifoam putų poliuretanas (9,6 cm).
Čiužinys yra anatominis, t.y. idealiai prisitaiko prie mažylio kūno, o putų poliuretano poros bei profiliuoti kanalai užtikrina idealų oro pralaidumą bei užkerta kelią drėmės kaupimuisi.
Čiužinio užvalkalas Heros skirtas specialiai vaikams – antialerginis, švelnus, su vaikiškais piešinukais. Užvalkalo audinyje nenaudojami optiniai balikliai (OB Free).
Nuvelkamas čiužinio užvalkalas atitinka tarptautinį Öko-Tex 100 standartą (pagaminti tausojant gamtą bei nenaudojant žmogui kenksmingų medžiagų) bei yra plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Čiužinio aukštis 11 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING DOBRANOCKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys sukuria optimalias sąlygas vaiko miegui ir jį lydi kiekvieno mažylio judesiais. Šis čiužinys, įvairiuose aspektuose atitinkantis aukštus standartus, puikiai tinka vaikų lovoms ir užtikrina sveiką bei komfortišką miegą.

Čiužinio branduolį sudaro išskirtinis Flexifoam putų poliuretanas, kuris yra 9,6 cm storio. Tai profiliuotas padidinto elastingumo medžiaga, kuri leidžia čiužiniui idealiai prisitaikyti prie kiekvieno vaiko kūno kontūrų. Ši medžiaga užtikrina optimalų oro pralaidumą, todėl vaikui miegant, jo kūnas lengvai kvėpuoja, o tai yra būtina sveikam ir raminamam miegui.

Anatominės savybės čiužinį išskiria iš kitų. Jis idealiai prisitaiko prie vaiko kūno formų, suteikdamas optimalią palaikymo poziciją. Putų poliuretano poros ir profiliuoti kanalai padeda reguliuoti temperatūrą bei užkerta kelią drėgmės kaupimuisi, užtikrindami nuostabų miego komfortą.

Čiužinio užvalkalas Heros sukurtas specialiai vaikams, būdamas anti-alerginis ir švelnus. Vaikiški piešinukai ne tik prideda žavesio, bet ir įkvėpia vaikus miegoti savo čiužinyje. Be to, užvalkalo audinyje nėra naudojami optiniai balikliai (OB Free), taip užtikrinant, kad jis būtų nekenksmingas vaikų sveikatai.

Nuvalomas čiužinio užvalkalas atitinka tarptautinį Öko-Tex 100 standartą, tai reiškia, kad jis pagamintas tausojant gamtą ir nebuvo naudojamos žmogui kenksmingos medžiagos. Be to, jis lengvai plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje, kas yra svarbu užtikrinant higienišką miego aplinką.

Čiužinio aukštis, siekiantis 11 cm, yra optimalus vaikų miegui ir jų sveikatos palaikymui. HILDING DOBRANOCKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys yra puikus pasirinkimas siekiant suteikti mažyliui gerą miego patirtį bei optimalų palaikymą jo augančiam kūnui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai