Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
HILDING KOLYSANKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys su kokoso sluoksniu ir nuvelkamu neperšlampančiu  užvalkalu HILDING KOLYSANKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys su kokoso sluoksniu ir nuvelkamu neperšlampančiu  užvalkalu HILDING KOLYSANKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys su kokoso sluoksniu ir nuvelkamu neperšlampančiu  užvalkalu
NUOTRAUKOS
HILDING KOLYSANKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys su kokoso sluoksniu ir nuvelkamu neperšlampančiu  užvalkalu
HILDING KOLYSANKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys su kokoso sluoksniu ir nuvelkamu neperšlampančiu  užvalkalu
HILDING KOLYSANKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys su kokoso sluoksniu ir nuvelkamu neperšlampančiu  užvalkalu

HILDING KOLYSANKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys su kokoso sluoksniu ir nuvelkamu neperšlampančiu užvalkalu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Čiužinio branduolį sudaro padidinto elastingumo, pralaidus orui Flexifoam putų poliuretanas (9,6 cm).
Šis čiužinys patenkins vyraujančios nuomonės lūkesčius – t.y., kad pirmuosius gyvenimo mėnesius kūdikis turėtų miegoti ant kietesnio, o vyresnis mažylis – ant minkštesnio čiužinio.
Čiužinys yra anatominis, t.y. idealiai prisitaiko prie mažylio kūno, o putų poliuretano poros užtikrina idealų oro pralaidumą bei užkerta kelią drėgmės kaupimuisi.
Vienoje pusėje yra plonas 0,7 cm kokoso sluoksnis, kuris šiai čiužinuko pusei suteikia kietumo.
Čiužinio užvalkalas Heros skirtas specialiai vaikams – antialerginis, švelnus, su vaikiškais piešinukais. Užvalkalo audinyje nenaudojami optiniai balikliai (OB Free).
Nuvelkamas čiužinio užvalkalas atitinka tarptautinį Öko-Tex 100 standartą (pagaminti tausojant gamtą bei nenaudojant žmogui kenksmingų medžiagų) yra plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Čiužinio aukštis 11 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING KOLYSANKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys yra puikus pasirinkimas mažyliams suteikti komfortišką miegą ir tinkamą palaikymą jų augančiam kūnui. Šio čiužinio branduolį sudaro specialus, 9,6 cm storio, padidinto elastingumo Flexifoam putų poliuretanas, kuris ne tik užtikrina optimalų palaikymą, bet ir yra pralaidus orui.

Čiužinys sukurtas atsižvelgiant į vyraujančias nuomones apie kūdikių ir vaikų miegą. Pirmuosius gyvenimo mėnesius rekomenduojama naudoti kietesnį čiužinį, o vyresniems vaikams - minkštesnį. HILDING KOLYSANKA atitinka šias rekomendacijas, suteikdamas tinkamą pagalbą kiekvieno amžiaus vaikui.

Čiužinys yra anatominis, idealiai prisitaikantis prie mažylio kūno formos. Putų poliuretano poros užtikrina optimalų oro pralaidumą ir prevenciją nuo drėgmės kaupimosi, palaikant sveiką ir sausą miegą. Vienoje čiužinio pusėje yra plonas 0,7 cm kokoso sluoksnis, kuris suteikia šiai pusei papildomo kietumo.

Čiužinio užvalkalas Heros specialiai skirtas vaikams. Jis yra anti-alerginis, švelnus ir dekoruotas vaikiškais piešinukais. Užvalkalo audinyje nenaudojami optiniai balikliai (OB Free), užtikrinantys, kad jis būtų saugus ir jautriai vaikų odai. Užvalkalas atitinka tarptautinį Öko-Tex 100 standartą, kuris užtikrina, kad čiužinys yra pagamintas tausojant gamtą ir neturint kenksmingų medžiagų. Be to, jis yra lengvai plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje, užtikrinant higienišką ir švarų miegą.

HILDING KOLYSANKA vaikiškas anatominis putų poliuretano čiužinys su savo kompleksiškomis savybėmis ir kokybe yra puikus pasirinkimas užtikrinti jūsų vaiko gerą miegą ir sveikatą. Jo aukštis, siekiantis 11 cm, užtikrins tinkamą palaikymą per visą vaikystę, prisidedant prie sveikos ir ramios miego aplinkos kūdikiui ar mažyliui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai