Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
Nauja
TOP TIGER TOUCH putų poliuretano antčiužinis lovai, minštam kampui, vaikų, jaunuolio lovai TOP TIGER TOUCH putų poliuretano antčiužinis lovai, minštam kampui, vaikų, jaunuolio lovai
NUOTRAUKOS
TOP TIGER TOUCH putų poliuretano antčiužinis lovai, minštam kampui, vaikų, jaunuolio lovai
TOP TIGER TOUCH putų poliuretano antčiužinis lovai, minštam kampui, vaikų, jaunuolio lovai

TOP TIGER TOUCH putų poliuretano antčiužinis lovai, minštam kampui, vaikų, jaunuolio lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Antčiužinis su "Tiger Touch" putų poliuretanu.
"Tiger Touch" putų poliuretanas ypatingas tuo, kad yra pralaidus orui ir formuoja elastinga, kūną palaikanti pagrindą.
Antčiužinio pusės tinka tiek vasarai, tiek žiemai. Vienoje antčiužinio užvalkalo pusėje - vilna (žiemai), kitoje - medvilnė (vasarai).
Nuvelkamas ir skalbiamas antialerginis Sanitized antčiužinio užvalkalas, kurį galima skalbti 40°C temperatūroje.
Antčiužinio audinys, medvilnė, vilna ir vatinas atitinka tarptautinį „Öko-Tex 100“ standartą.
Aukštis - 4 cm.
Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite nurodytais kontaktais

 

Aprašymas

 

TOP TIGER TOUCH PLUS profiliuoto putų poliuretano antčiužinis – tai išskirtinis miegamojo aksesuaras, sukuriamas siekiant suteikti optimalų miego komfortą ir palaikyti sveiką nugaros postūrį. Antčiužinys pasižymi naujovišku dizainu ir aukštos kokybės medžiagomis, įskaitant unikalų 7 zonų "Tiger Touch" putų poliuretaną.

"Tiger Touch" putų poliuretanas, naudojamas šiame antčiužinyje, turi ypatingų savybių, būdingų ne tik dideliam elastingumui, bet ir puikiam orų laidumui. Tai suteikia miegantiesiems atspalvį ir komfortą, formuojant elastingą pagrindą, kuris palaiko kūną ir prisitaiko prie jo formos. Antčiužinys turi dvipusę pusę, pritaikytą tiek vasaros, tiek žiemos sezonams. Vienoje pusėje - vilna, kuris puikiai šildo šaltuoju metų laiku, o kitoje pusėje - medvilnė, skirta vasarai, užtikrindama vėsų ir patogų miegą.

Antčiužinio užvalkalas yra ne tik funkcionalus, bet ir lengvai prieinamas prie kasdienės priežiūros. Nuvalomas ir skalbiamas anti-alerginis Sanitized antčiužinio užvalkalas yra labai patogus ir higieniškas. Jį galima skalbti 40°C temperatūroje, užtikrinant nuolatinę švarą ir sveikatą.

Ypatingą dėmesį atkreipia antčiužinio 3D juostelė, supanti jo perimetrą, kurios tikslas - užtikrinti geresnę oro cirkuliaciją miegant. Tai prisideda prie šviesumo ir šviežumo jausmo naktį, padedant išvengti perkaitimo. Antčiužinio audinys, kuriame dominuoja medvilnė, vilna ir vata, atitinka aukštus tarptautinio „Öko-Tex 100“ standarto reikalavimus, užtikrinant, kad naudojamos medžiagos yra nekenksmingos sveikatai.

Su aukščiu 6 cm, TOP TIGER TOUCH PLUS antčiužinis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik miego komfortą, bet ir sveikatą bei aukštą kokybę. Tai puikus būdas pagerinti miego kokybę ir pasirūpinti, kad kiekviena naktis būtų ramu ir atkrypstanti nuo dienos įtemptumų.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai