Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
TOP MICRO-POCKET antčiužinis su Micropocket spyruoklėmis miegamojo kambario lovai, sofai-lovai, minkštam kampui TOP MICRO-POCKET antčiužinis su Micropocket spyruoklėmis miegamojo kambario lovai, sofai-lovai, minkštam kampui
NUOTRAUKOS
TOP MICRO-POCKET antčiužinis su Micropocket spyruoklėmis miegamojo kambario lovai, sofai-lovai, minkštam kampui
TOP MICRO-POCKET antčiužinis su Micropocket spyruoklėmis miegamojo kambario lovai, sofai-lovai, minkštam kampui

TOP MICRO-POCKET antčiužinis su Micropocket spyruoklėmis miegamojo kambario lovai, sofai-lovai, minkštam kampui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Antčiužinis gaminamas iš "Micropocket" spyruoklių bloko. 
"Micropocket" spyruoklės iš abiejų pusių dengtos 3 cm natūralaus kaučiuko latekso sluoksniais. 
Antčiužinio pusės tinka tiek vasarai, tiek žiemai. Vienoje čiužinio pusėje - vilna (žiemai), kitoje - medvilnė (vasarai).
Patvarų nuvelkamą "Anti Pilling" antčiužinio užvalkalą galima skalbti 60°C temperatūroje.
3D juostelė aplink antčiužinį - geresnei oro cirkuliacijai.
Antčiužinio audinys, medvilnė, vilna ir vatinas atitinka tarptautinį „Öko-Tex 100“ standartą.
Aukštis - 9 cm.
Nestandartiniai matmenys negaminami.

 

Aprašymas

 

TOP MICRO-POCKET antčiužinis su Micropocket spyruoklėmis yra aukštos kokybės ir inovatyvus miegamojo priedas, sukurtas siekiant užtikrinti ne tik patogų, bet ir sveiką miegą. Šis antčiužinis pasižymi pažangiomis "Micropocket" spyruoklėmis, kurios užtikrina optimalų miego komfortą ir prisideda prie sveikos nugaros palaikymo.

Micropocket spyruoklių blokas sudarytas iš spyruoklių, dengtų abiejų pusių 3 cm natūralaus kaučiuko latekso sluoksniais. Tai ne tik suteikia antčiužiniui ypatingą elastingumą, bet ir puikiai prisitaiko prie kūno formos bei judesių. Antčiužinio pusės yra subalansuotos taip, kad jos tinka tiek vasarai, tiek žiemai. Viena pusė padengta vilna, suteikianti šilumą šaltuoju metų laiku, o kita pusė yra medvilnės sluoksnis, kuris puikiai tinka vasaros šilumai.

Antčiužinio patvarus nuvelkamas "Anti Pilling" užvalkalas yra lengvai prieinamas prieš nešvarumus ir gali būti skalbiamas 60°C temperatūroje, užtikrinant higienišką miegą. 3D juostelė aplink antčiužinį suteikia geresnę oro cirkuliaciją, leidžiančią jums jaustis šviežiai ir patogiai miegant. Antčiužinio audinys, įskaitant medvilnę, vilną ir vatiną, atitinka tarptautinį "Öko-Tex 100" standartą, garantuojantį saugumą ir nekenksmingumą naudotojui.

Su aukščiu 9 cm, TOP MICRO-POCKET antčiužinis yra subtilus, bet efektyvus miego pagalbininkas, kuris užtikrina gerą miego kokybę ir palaiko nugaros sveikatą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštą standartą miegamajame ir siekia ilgalaikio komforto kiekvieną naktį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai