Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
HILDING FLAMENCO skirtingų kietumų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai HILDING FLAMENCO skirtingų kietumų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai HILDING FLAMENCO skirtingų kietumų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
HILDING FLAMENCO skirtingų kietumų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai
HILDING FLAMENCO skirtingų kietumų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai
HILDING FLAMENCO skirtingų kietumų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai

HILDING FLAMENCO skirtingų kietumų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 anatominių zonų „Multipocket“ tipo spyruoklės tinkančios didesnio svorio žmonėms.
Dviejų skirtingų kietumų (vidutinis/kietas).
Vienoje pusėje profiliuotas lateksas 3,5 cm (vidutinio kietumo pusė).
Kitoje čiužinio pusėje - HR putų poliuretanas 4 cm (kietoji čiužinio pusė).
Čiužinio užvalkalą galima išsirinkti iš dviejų skirtų variantų - Velvet (100% poliesteris) bei Tencel (61% poliesteris, 39% celiuliozė).
Velvet užvalkalas yra labai švelnus liesti, minkštas, lyg aksominis.
Tencel užvalkalas yra patobulintas „Purotex“ medžiaga, kuri pasižymi antialerginėmis savybėmis.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Šonuose yra 3D audinio juostelė, kad būtų geriau vėdinama.
Šonuose yra rankenos čiužiniui pakelti.
Čiužinys supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Čiužinio aukštis 22,5 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING FLAMENCO spyruoklinis Multipocket čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško komforto ir palaikymo miegamajame. Šis čiužinys turi unikalų dizainą su 7 anatominių zonų „Multipocket“ tipo spyruoklėmis, kurios yra specialiai pritaikytos didesnio svorio žmonėms, užtikrinant optimalų palaikymą kiekvienoje kūno vietoje.

Viena iš svarbiausių čiužinio savybių yra dviejų skirtingų kietumų galimybė. Čiužinys pasižymi vidutiniu kietumu vienoje pusėje su profiliuotu lateksu, kuris yra 3,5 cm storio, suteikiantis subalansuotą miego patirtį. Kitoje čiužinio pusėje rasite kietąją pusę su 4 cm storio HR putų poliuretanu, idealiai tinkančią tiems, kurie mėgsta tvirtesnį palaikymą.

Čiužinio užvalkalas yra dar viena galimybė pasirinkti pagal asmenines preferencijas. "Velvet" užvalkalas, pagamintas iš 100% poliesterio, yra itin švelnus liesti, suteikdamas jums aksominiu lygį komfortą. Tuo tarpu "Tencel" užvalkalas, sukurtas iš 61% poliesterio ir 39% celiuliozės su "Purotex" medžiaga, pasižymi antialerginėmis savybėmis, užtikrinančiomis jūsų gerą sveikatą miegant.

Čiužinio priežiūra yra patogi, nes užvalkalą galima lengvai nuimti ir plauti iki 60°C temperatūroje. Šonuose įdėtos 3D audinio juostelės užtikrina gerą vėdinimą, o rankenos leidžia lengvai pakelti čiužinį. Čiužinys patogiai supakuotas į ritinį, suteikiantis jums patogumą transportuojant ir perkant šią aukštos kokybės miegamojo detalę. Jo aukštis siekia 22,5 cm, suteikiantis jums ne tik komfortą, bet ir puikų miego kokybę. HILDING FLAMENCO Multipocket čiužinys - tai investicija į gerą miegą ir jūsų sveikatą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai