Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
HILDING ROCK & ROLL putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai su nuvelkamu užvalkalu HILDING ROCK & ROLL putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai su nuvelkamu užvalkalu HILDING ROCK & ROLL putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai su nuvelkamu užvalkalu
NUOTRAUKOS
HILDING ROCK & ROLL putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai su nuvelkamu užvalkalu
HILDING ROCK & ROLL putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai su nuvelkamu užvalkalu
HILDING ROCK & ROLL putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai su nuvelkamu užvalkalu

HILDING ROCK & ROLL putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai su nuvelkamu užvalkalu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 zonų dvipusis čiužinys.
Vidutinio standumo.
Du skirtingų formų HR putų poliuretano sluoksniai - žalias HR putų putų poliuretanas - standesnis (9cm), baltas HR putų putų poliuretanas - minkštesnis (9 cm).
Čiužinio užvalkalą galima išsirinkti iš dviejų skirtų variantų - Italiano (69% poliesteris, 31% viskozė) bei Tencel (61% poliesteris, 39% celiuliozė).
Italiano užvalkalas, dėka jame esančios viskozės yra labai švelnus liesti, be to panaikina nemalonius kvapus.
Tencel užvalkalas yra patobulintas „Purotex“ medžiaga, kuri pasižymi antialerginėmis savybėmis.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Šonuose yra 3D audinio juostelė, kad būtų geriau vėdinama.
Šonuose yra rankenos čiužiniui pakelti.
Čiužinys supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Čiužinio aukštis 21 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING ROCK & ROLL putų poliuretano čiužinys yra aukštos kokybės ir inovatyvus miegamojo įrenginys, sukurtas siekiant užtikrinti optimalią miego patirtį. Šis 7 zonų dvipusis čiužinys su vidutinio standumo charakteristika puikiai tiks įvairaus svorio ir miego pozicijų žmonėms.

Pagrindinė čiužinio savybė - du skirtingų formų HR putų poliuretano sluoksniai. Žalias HR putų poliuretanas, esantis viršuje, yra standesnis (9 cm), suteikiantis palaikymą ir stabilumą miegant. Baltas HR putų poliuretanas, esantis apačioje, yra minkštesnis (9 cm), prisitaikantis prie kūno formos ir užtikrinantis patogumą.

Čiužinio užvalkalą galima pasirinkti iš dviejų skirtų variantų - Italiano (69% poliesteris, 31% viskozė) ir Tencel (61% poliesteris, 39% celiuliozė). Italiano užvalkalas yra ypatingai švelnus liesti dėl jame esančios viskozės ir šalina nemalonius kvapus. Tencel užvalkalas naudoja "Purotex" medžiagą, turinčią anti-alergines savybes, kurios gali pagerinti alergijų linkusiems miegoti žmonėms miego kokybę.

Užvalkalas yra lengvai nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje, užtikrinant higieniškumą. Šonuose esančios 3D audinio juostelės skatina geresnį vėdinimą, o rankenos leidžia lengvai kelti čiužinį.

Čiužinys yra supakuotas į praktišką ritinį, palengvinantį transportavimą. Su 21 cm aukščiu, šis HILDING ROCK & ROLL čiužinys suteikia harmoningą balansą tarp palaikymo ir komforto, leisdamas jums mėgautis sveiku ir giliu miegu. Tai ne tik funkcionalus, bet ir stilingas pasirinkimas kiekvienam, kuris vertina kokybišką miegą ir sveikatą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai