Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
HILDING FAMILY BREAKDANCE dvipusis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai su nuvelkamu užvalkalu HILDING FAMILY BREAKDANCE dvipusis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai su nuvelkamu užvalkalu HILDING FAMILY BREAKDANCE dvipusis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai su nuvelkamu užvalkalu
NUOTRAUKOS
HILDING FAMILY BREAKDANCE dvipusis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai su nuvelkamu užvalkalu
HILDING FAMILY BREAKDANCE dvipusis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai su nuvelkamu užvalkalu
HILDING FAMILY BREAKDANCE dvipusis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai su nuvelkamu užvalkalu

HILDING FAMILY BREAKDANCE dvipusis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai su nuvelkamu užvalkalu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 zonų dvipusis čiužinys.
Vidutinis standumas.
Du specialios formos „Flexifoam“ putų poliuretano sluoksniai yra sujungti. Kiekviena pusė turi skirtingą standumą.
Čiužinio užvalkalas Teenage yra su smagiais jaunatviškais piešiniais, pagamintas iš 100% poliesterio.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Čiužinys supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Čiužinio aukštis 18cm.

 

Aprašymas

 

HILDING FAMILY BREAKDANCE dvipusis putų poliuretano čiužinys su 7 zonų dizainu ir vidutiniu standumu yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško optimalaus palaikymo ir patogumo. Šis čiužinys sujungia inovatyvias technologijas ir jaunatvišką dizainą, todėl jis puikiai tiks ne tik suaugusiems, bet ir paaugliams.

Čiužinio pagrindą sudaro du specialios formos „Flexifoam“ putų poliuretano sluoksniai, kiekvienas su skirtingu standumu. Tai leidžia kiekvienai pusei pritaikyti skirtingą palaikymo lygį, todėl galite pasirinkti, kuris jums yra patogesnis. Vidutinis standumas tarp šių dviejų sluoksnių užtikrina, kad jūsų stuburas gaus tinkamą paramą visą naktį.

Teenage dizaino čiužinio užvalkalas yra puikus akcentas su smagiais jaunatviškais piešiniais. Pagamintas iš 100% poliesterio, užvalkalas yra ne tik patvarus, bet ir malonus liestis. Jis yra lengvai nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje, todėl lengva išlaikyti švarą ir šviežumą.

Patogus transportavimas taip pat buvo galvojama - čiužinys yra supakuotas į ritinį, todėl lengvai transportuojamas ir pristatomas. Jo aukštis 18 cm suteikia jums optimalų komfortą ir palaikymą, užtikrinant ramų ir sveiką miegą. Su HILDING FAMILY BREAKDANCE čiužiniu galėsite mėgautis geru miegu ir energingai pradėti kiekvieną dieną.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai