Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
TOP PROFILED FOAM profiliuoto putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai, sofai, kampui TOP PROFILED FOAM profiliuoto putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai, sofai, kampui
NUOTRAUKOS
TOP PROFILED FOAM profiliuoto putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai, sofai, kampui
TOP PROFILED FOAM profiliuoto putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai, sofai, kampui

TOP PROFILED FOAM profiliuoto putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai, sofai, kampui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Antčiužinis pagamintas iš kokybiško profiliuoto putų poliuretano, kuris sudaro vadinamąją "kiaušinio dėklo" formą ir užtikrina geriausią kūno padėtį lovoje.
Čiužinio lygioji pusė yra standesnė, o profiliuota – minkštesnė.
Profiliuotas putų poliuretanas gerai užpildo sofos sujungimo tarpus.
Nuvelkamą "Stretch" užvalkalą galima skalbti iki 40°C temperatūroje.
Gaminyje naudojamas audinys atitinka tarptautinį "Oeko-Tex 100" standartą.
Gaminys patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.
Aukštis - 6 cm.
Nestandartiniai matmenys negaminami.

 

Aprašymas

 

TOP PROFILED FOAM profiliuotas putų poliuretano antčiužinis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško kokybiško ir ergonomiško miegamojo sprendimo. Šis antčiužinis pagamintas iš specialiai profiliuoto putų poliuretano, kuris sukūrė "kiaušinio dėklo" formą, užtikrindamas optimalią kūno padėtį lovoje.

Antčiužinio lygioji pusė yra sukurtas standesnė, suteikiant patvarumo jausmą, tuo metu kai profiliuota pusė yra minkštesnė, prisitaikanti prie kūno linijų ir užtikrinanti jums patogų miegą. Tai suteikia galimybę pasirinkti tinkamiausią miegamojo paviršių pagal savo asmeninius poreikius.

Unikalus profiliuotas putų poliuretanas taip pat puikiai užpildo sofos sujungimo tarpus, užtikrindamas vientisumą ir lygų paviršių. Tai svarbu ne tik miegamojo komfortui, bet ir ilgesniam antčiužinio tarnavimo laikotarpiui.

Antčiužinio priežiūra yra patogi, nes jį galima lengvai prižiūrėti naudojant nuvelkamą "Stretch" užvalkalą, kurį galima skalbti iki 40°C temperatūroje. Tai užtikrina higienišką miegamojo aplinką.

Be to, naudojamas audinys atitinka tarptautinį "Oeko-Tex 100" standartą, kuris garantuoja, kad produktas yra saugus ir netoksiškas. Gaminys taip pat gavo Estijos Alergijos asociacijos patvirtinimą, patvirtindamas jo draugiškumą alergiškiems žmonėms.

Šio TOP PROFILED FOAM profiliuoto putų poliuretano antčiužinio aukštis yra 6 cm, suteikiantis optimalų aukštį miegant ir prisidedantis prie sveiko ir gilaus miego. Tai išskirtinės kokybės antčiužinis, atitinkantis aukščiausius standartus ir suteikiantis patogumą bei palaikymą miegant.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai