Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
BLUE POCKET kietas spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai BLUE POCKET kietas spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
BLUE POCKET kietas spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai
BLUE POCKET kietas spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai

BLUE POCKET kietas spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kietas čiužinys su Pocket (h - 13 cm) tipo spyruoklėmis.
Spyruoklių zonos suteikia patogumo, o kūnui užtikrina geresnę atramą.
Čiužinio abi pusės dengtos 2,5 cm storio kokybišku putų poliuretanu, taip užtikrinama miego kokybė.
Putų poliuretanas patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.
Čiužinio užvalkalas pagamintas iš šviesaus „Stretch“ audinio, kurį galima skalbti iki 40 °C temperatūros vandenyje.
Užvalkalas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą.
Kietumas: kietas.
Aukštis - 19 cm.
Nestandartiniai matmenys negaminami.

 

Aprašymas

 

Blue Pocket kietas spyruoklinis Pocket čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško komforto ir geros atramos miegant. Šis čiužinys yra sukurtas su 13 cm aukščio Pocket tipo spyruoklėmis, kurios suteikia ne tik patogumo, bet ir gerą kūno atramą per visą naktį.

Spyruoklių zonos yra tinkamai išdėstytos, kad užtikrintų skirtingo stiprumo ir elastingumo savybes. Tai leidžia čiužiniui prisitaikyti prie kiekvieno kūno kontūrų, užtikrindamas optimalią miego patirtį. Kiekvienas judesys ant čiužinio bus švelnus, nes spyruoklės reaguoja tik į konkretų slėgį.

Abi čiužinio pusės yra dengtos kokybišku 2,5 cm storio putų poliuretanu, kuris užtikrina ne tik patogumą, bet ir geresnę miego kokybę. Šis putų poliuretanas yra patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos, todėl jūs galite būti tikri dėl jo saugumo ir kokybės.

Čiužinio užvalkalas pagamintas iš šviesaus "Stretch" audinio, kuris ne tik suteikia estetiškumo, bet ir yra lengvai prieinamas prie priežiūros. Jį galima skalbti iki 40 °C temperatūros vandenyje, todėl lengva išlaikyti čiužinį švarų ir higienišką.

Užvalkalo medžiaga atitinka tarptautinį "Oeko-Tex 100" standartą, tai reiškia, kad ji yra laisva nuo žalingų medžiagų ir saugi naudoti. Kietumas šio čiužinio yra kategorizuojamas kaip kietas, todėl tai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta tvirtesnį guolį miegui.

Čiužinio aukštis yra 19 cm, kas užtikrina, kad jūsų miego zona būtų pakankamai aukšta ir komfortiška. Blue Pocket kietas spyruoklinis Pocket čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori kokybiško miego ir ilgaamžiško komforto.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai