Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LINAS antčiužinis su padididnto elastingumo putų poliuretano, orui laidaus latekso ir natūralaus pluošto lino deriniu LINAS antčiužinis su padididnto elastingumo putų poliuretano, orui laidaus latekso ir natūralaus pluošto lino deriniu LINAS antčiužinis su padididnto elastingumo putų poliuretano, orui laidaus latekso ir natūralaus pluošto lino deriniu
NUOTRAUKOS
LINAS antčiužinis su padididnto elastingumo putų poliuretano, orui laidaus latekso ir natūralaus pluošto lino deriniu
LINAS antčiužinis su padididnto elastingumo putų poliuretano, orui laidaus latekso ir natūralaus pluošto lino deriniu
LINAS antčiužinis su padididnto elastingumo putų poliuretano, orui laidaus latekso ir natūralaus pluošto lino deriniu

LINAS antčiužinis su padididnto elastingumo putų poliuretano, orui laidaus latekso ir natūralaus pluošto lino deriniu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
LINAS – dvipusis antčiužinis, pagamintas iš atvirų porų padidinto elastingumo putų poliuretano HR, orui laidaus latekso ir natūrallaus lino pluošto derinio.

Tiek putų poliuretanas HR, tiek lateksas pasižymi ventiliacinėmis savybėmis, dėl to antčiužinis yra pralaidus orui ir miegantysis naktį nesuprakaituos. Dėl elastingo latekso sluoksnio antčiužinio lengviau atsipalaiduoti įsitempusiems raumenims ir suteiktiems ypatingiems patogiems jausmams .

Gaminys išsiskiria savo branduolyje esančiame ekologišku lino pluoštu, kuris miego pagrindui suteikia stabilumo. Linas – natūrali ir atspari dilimui medžiaga, daug kartų stipresnė už medvilnę. Linui būdingos termoreguliacinės savybės: dėl ypatingo oro pralaidumo linas vasarą vėsina, o žiemą šildo. Tai žmogui ir aplinkai draugiška medžiaga, nekelianti alergijų.

Antčiužiniu galite paaukštinti ar pakietinti miego pagrindą , be to jis išlygina nelygumus ir tarpusavyje prailgina čiužinio tarnavimo laikas . Antčiužinį lengva susukti į ruloną, dėl to dienos metu jis neužims daug vietų.

Antčiužinio užvalkalas gaminamas iš švelnaus trikotažinio audinio. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas antčiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti maksimalią aukštą kainą. Užvalkalą galima skalbti iki 40 ºC temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
Antčiužinio aukštis su užvalkalu – apie 7 cm.

Antčiužinio branduolį sudaro:
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR 35 – 3 cm;
lino pluoštas – 0,8 cm;
Clima lateksas – 2 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 120 kg.

 

Aprašymas

 

LINAS antčiužinis su padidinto elastingumo putų poliuretanu yra aukštos kokybės ir inovatyvus miego aksesuaras, sukuriamas siekiant užtikrinti gilią ir ramų miegą. Šis dvipusis antčiužinis yra pagamintas iš atvirų porų padidinto elastingumo putų poliuretano HR, orui laidaus latekso ir natūrallaus lino pluošto derinio.

Šis unikalus antčiužinis puikiai derina tris pagrindines medžiagas, kurios suteikia jam išskirtines savybes. Tie putų poliuretanas HR ir orui laidus lateksas užtikrina optimalią ventiliaciją, todėl miegantysis naktį neprakaituos. Ši antčiužinio savybė yra ypatingai svarbi, užtikrinant sveiką ir komfortišką miegą.

Elastingo latekso sluoksnis antčiužinio paviršiuje ne tik suteikia ypatingą patogumą, bet ir padeda atsipalaiduoti įsitempusiems raumenims. Tai ypač naudinga tiems, kurie siekia pagerinti miego kokybę ir sumažinti įtampą raumenyse.

Gaminys pasižymi branduolyje esančiu ekologišku lino pluoštu, kuris suteikia miego pagrindui stabilumo. Natūralus linas yra atsparus dilimui ir daug kartų stipresnis nei medvilnė, todėl šis antčiužinis yra ilgaamžis ir patvarus. Linui būdingos termoreguliacinės savybės leidžia jums mėgautis maloniu miegu visus metus, nes vasarą jis vėsina, o žiemą šildo.

LINAS antčiužinis ne tik suteikia komfortišką miegą, bet ir yra draugiškas aplinkai. Linas yra natūrali medžiaga, nekelianti alergijų, todėl jis tinkamas net jautriausiai odai. Antčiužinį galima lengvai pakietinti ar paaukštinti, taip pat jis išlygina nelygumus ir pratęsia čiužinio tarnavimo laiką. Be to, antčiužinį galima susukti į ruloną, todėl jis yra patogus naudoti dienos metu ir neužima daug vietos. LINAS antčiužinis su padidinto elastingumo putų poliuretanu - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia harmoningos ir sveikos miego aplinkos.

Garantija – 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai