Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
TOP LATEX ETNO latekso antčiužinis su vilnos ir medvilnės sluoksniais TOP LATEX ETNO latekso antčiužinis su vilnos ir medvilnės sluoksniais
NUOTRAUKOS
TOP LATEX ETNO latekso antčiužinis su vilnos ir medvilnės sluoksniais
TOP LATEX ETNO latekso antčiužinis su vilnos ir medvilnės sluoksniais

TOP LATEX ETNO latekso antčiužinis su vilnos ir medvilnės sluoksniais

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Antčiužinio minkštąją dalį sudaro iš natūralaus kaučiukmedžio sulčių pagamintas lateksas, kurio ypatinga struktūra užtikrina, kad oras per medžiagą galėtų judėti laisvai, todėl mažėja prakaitavimas.
Papildomam komfortui užtikrinti antčiužinio viena pusė padengta vilnos sluoksniu (žieminė pusė), o kita – medvilnės sluoksniu (vasarinė pusė).
Šviesus „Stretch“ audinys pasižymi nuo erkučių ir dulkių apsaugančiu poveikiu, apdorotas „Sensity™“ būdu ir yra minkštas ir malonus kūnui.
Išskirtinumo suteikia ant audinio panaudotas baltiškų motyvų raštas.
Užvalkalą galima nuimti ir skalbti iki 40°C temperatūroje.
Gaminyje naudojama vilna, medvilnė, vatinas ir užvalkalas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“standartą.
Gaminys patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.
Aukštis - 4 cm.
Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite nurodytais kontaktais. 

 

Aprašymas

 

TOP LATEX ETNO latekso antčiužinis su vilnos ir medvilnės sluoksniais yra aukštos kokybės miegamojo įrankis, sukurtas siekiant užtikrinti gerą miego kokybę ir maksimalų komfortą. Antčiužinio minkštoji dalis pagaminta iš natūralaus kaučiuko medžio sulčių latekso, kuris ne tik puikiai prisitaiko prie kūno formos, bet ir leidžia orui laisvai cirkuliuoti. Tai sumažina prakaitavimą ir užtikrina optimalią miego temperatūrą.

Antčiužinio konstrukcija yra išskirtinė dėl dvipusio sluoksniavimo. Viena pusė padengta vilnos sluoksniu, kuris suteikia šilumą ir komfortą šaltuoju metų laiku. Kita pusė aptraukta medvilnės sluoksniu, kuris puikiai tinka vasaros naktims, kurios gali būti šiltesnės. Šis dvipusis dizainas leidžia prisitaikyti prie skirtingų metų laikų ir asmeninių poreikių.

Šviesus „Stretch“ audinys, naudojamas antčiužinio išoriniam sluoksniui, pasižymi ne tik maloniu liesti, bet ir efektyvia erkių ir dulkių apsauga. Audinys yra apdorotas „Sensity™“ būdu, suteikiant jam ypatingą minkštumą ir palengvinantį jūsų miego patirtį. Be to, ant audinio išryškinamas baltiškų motyvų raštas, suteikiantis antčiužiniui išskirtinumo ir unikalumo.

Gaminys atitinka aukštus standartus - vilna, medvilnė, vatinas ir užvalkalas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą. Tai reiškia, kad produktas yra draugiškas aplinkai ir neturi kenksmingų medžiagų. Antčiužinis patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos, užtikrinant, kad jis yra tinkamas net jautriausiam odos tipui.

Su aukštumu tik 4 cm, šis antčiužinis yra patogus ir tinkamas įvairiems lovų tipams. Be to, užvalkalą galima lengvai nuimti ir skalbti iki 40°C temperatūroje, užtikrinant, kad jūsų miegamojo higiena visada būtų puiki. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia gero miego kokybės ir ilgesnio atsipalaidavimo miego metu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai