Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
TOP LATEX LUX latekso antčiužinis su vilnos ir medvilnės sluoksniais miegamojo lovai, sofai, kampui TOP LATEX LUX latekso antčiužinis su vilnos ir medvilnės sluoksniais miegamojo lovai, sofai, kampui
NUOTRAUKOS
TOP LATEX LUX latekso antčiužinis su vilnos ir medvilnės sluoksniais miegamojo lovai, sofai, kampui
TOP LATEX LUX latekso antčiužinis su vilnos ir medvilnės sluoksniais miegamojo lovai, sofai, kampui

TOP LATEX LUX latekso antčiužinis su vilnos ir medvilnės sluoksniais miegamojo lovai, sofai, kampui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Antčiužini pagamintas iš storo (5 cm) latekso sluoksnio, kuris paverčia lovą itin patogia.
Čiužinys iš vienos pusės yra padengtas 100% vilna, iš kitos – 100% medvilne.
Užvalkale naudojamos Sanitized ir Rucopur inovacijos – pirma neleidžia veistis dulkių erkėms, kita – reaguoja į kūno temperatūros pokyčius, kas mažiną prakaitavimą bei antistatinį efektą.
Užvalkalą galima nuimti ir skalbti iki 60°C temperatūroje.
Gaminyje naudojamas audinys bei vatinas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą.
Gaminys patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.
Aukštis - 6 cm.
Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite nurodytais kontaktais. 

 

Aprašymas

 

TOP LATEX LUX latekso antčiužinis su vilnos ir medvilnės sluoksniais yra aukštos kokybės ir patogumo simbolis miegamajame. Šis antčiužinis sukuria išskirtinai komfortišką miegamojo atmosferą dėka storo (5 cm) latekso sluoksnio, kuris puikiai prisitaiko prie kūno formos, suteikdamas išskirtinį patogumą miegant.

Antčiužinio išorinė dalis puošiama dvigubu sluoksniu, kur viena pusė yra aptraukta 100% vilna, o kita pusė - 100% medvilne. Tai suteikia galimybę pasirinkti pagal savo skonį ir poreikius, arba tiesiog keisti pusę, jei norite atnaujinti lovą.

Užvalkalas antčiužiniui yra specialiai sukurtas su inovatyviomis Sanitized ir Rucopur technologijomis. Pirmoji apsaugo nuo dulkių erkių veisimosi, užtikrindama, kad jūsų miegamasis būtų švarus ir higieniškas. Antroji technologija reaguoja į kūno temperatūros pokyčius, mažindama prakaitavimą ir suteikdama antistatinį efektą. Tai reiškia, kad miegodami ant šio antčiužinio jausitės gaivūs ir sausi, nepriklausomai nuo sezono ar aplinkybių.

Be to, užvalkalą galima lengvai nuimti ir plauti mašinoje iki 60°C temperatūroje, užtikrinant visapusišką švarą. Audinys ir vatinas, naudojami gaminyje, atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą, užtikrinantį, kad produktas yra saugus ir nekenkiantis sveikatai. Gaminys taip pat patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos, suteikiant jums papildomą pasitikėjimą jo kokybe.

Šio TOP LATEX LUX antčiužinio aukštis siekia 6 cm, užtikrindamas, kad jūsų lova būtų patogi, bet tuo pačiu metu ne pernelyg aukšta. Tai išskirtinis pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausio komforto miegant.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai