Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
BLACK MULTIPOCKET kietas 7 anatominių zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai BLACK MULTIPOCKET kietas 7 anatominių zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
BLACK MULTIPOCKET kietas 7 anatominių zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai
BLACK MULTIPOCKET kietas 7 anatominių zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai

BLACK MULTIPOCKET kietas 7 anatominių zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kietas 7 anatominių zonų Multipocket tipo spyruoklių čiužinys.
Dėl dvigubai didesnio spyruoklių kiekio - itin patvarus ir yra tinkamas didesnio svorio žmonėms.
Abi 7 zonų „Multipocket“ spyruoklinio čiužinio pusės padengtos „Tiger Touch“ putų poliuretanu (3 cm), kuris yra naujausias sprendimas medžiagų pramonėje – jis pralaidus orui ir suformuoja maloniai elastingą, kūną palaikantį pagrindą.
Putų poliuretanas patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.
Papildomo patogumo suteikia vienoje pusėje - vilna (žiemos pusė), kitoje – medvilnė (vasaros pusė).
Audinys pasižymi nuo erkučių ir dulkių apsaugančiu poveikiu ir yra pagamintas pagal "Sanitized" technologiją.
Audinys taip pat pasižymi į žmogaus kūno temperatūros pokyčius reaguojančia "RucoPur" technologija, mažinančia prakaitavimą ir turinčia antistatinį poveikį.
Čiužinio užvalkalas dalinasi į 3 atskiras dalis: viršutinę ir apatinę bei šoninę juostą.
Čiužinio užvalkalą galima nuimti ir skalbti iki 60°C temperatūroje.
Čiužinio užvalkalas turi rankenas ir 2 užtrauktukus - viršutinį ir apatinį.
Audinys, medvilnė ir vilna atitinka tarptautinį "Oeko-Tex 100" standartą.
Galimybė pasirinkti čiužinio kietumą - minkštą arba kietą.
Aukštis - 25 cm.
Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite nurodytais kontaktais. 

 

Aprašymas

 

BLACK MULTIPOCKET kietas 7 anatominių zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys yra aukštos kokybės ir inovatyvus miegamojo sprendimas, sukurta siekiant suteikti jums geriausią įmanomą miego patirtį. Šis kietas čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško tvirtos ir patvarios lovos pagrindo, ypač tinkamo didesnio svorio žmonėms.

Čiužinio branduolį sudaro 7 anatominių zonų Multipocket tipo spyruoklės, kurios dėl dvigubai didesnio kiekio tampa itin patvarios. Tai užtikrina tinkamą kūno palaikymą ir patogumą miegant. Abi čiužinio pusės padengtos „Tiger Touch“ putų poliuretanu (3 cm), kuris yra naujausias medžiagų pramonės sprendimas. Ši medžiaga yra pralaidi orui ir sukuria maloniai elastingą pagrindą, prisitaikantį prie jūsų kūno formos.

„Tiger Touch“ putų poliuretanas yra patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos, tai reiškia, kad jis yra saugus ir neturi alergenų. Be to, vienoje pusėje čiužinio yra vilna (žiemos pusė), o kitoje - medvilnė (vasaros pusė), suteikianti papildomą patogumą ir reguliuojantį temperatūrą.

Čiužinio audinys yra pagamintas pagal "Sanitized" technologiją, kuri apsaugo nuo erkučių ir dulkių. Tai taip pat pasižymi "RucoPur" technologija, reaguojančia į žmogaus kūno temperatūros pokyčius, mažinančią prakaitavimą ir turinčią antistatinį poveikį.

Čiužinio užvalkalas yra suskaidytas į 3 atskiras dalis: viršutinę, apatinę ir šoninę juostą. Jį galima lengvai nuimti ir skalbti iki 60°C temperatūroje, o rankenos ir užtrauktukai užtikrina patogų naudojimą. Audinys, medvilnė ir vilna atitinka tarptautinį "Oeko-Tex 100" standartą, garantuojantį, kad čiužinys atitinka aukštus aplinkosaugos ir sveikatos standartus.

Pasirinkite BLACK MULTIPOCKET kietą 7 anatominių zonų spyruoklinį Multipocket čiužinį ir leiskite savo miegui būti ne tik patogiu, bet ir sveiku bei kokybišku. Jo aukštis - 25 cm, tai puikus pasirinkimas norintiems patirti miego prabangą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai