Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
HILDING MELODY kietas 7 anatominių zonų lateksinis čiužinys miegamojo lovai HILDING MELODY kietas 7 anatominių zonų lateksinis čiužinys miegamojo lovai HILDING MELODY kietas 7 anatominių zonų lateksinis čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
HILDING MELODY kietas 7 anatominių zonų lateksinis čiužinys miegamojo lovai
HILDING MELODY kietas 7 anatominių zonų lateksinis čiužinys miegamojo lovai
HILDING MELODY kietas 7 anatominių zonų lateksinis čiužinys miegamojo lovai

HILDING MELODY kietas 7 anatominių zonų lateksinis čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 anatominių zonų čiužinys idealiai tinkantis žmonėms, turintiems nugaros problemų.
Čiužinys pagamintas iš latekso (18 cm), kuris tinka didesnio kūno svorio (iki 140 kg) žmonėms.
Čiužinyje yra specialūs ventiliacijos kanalai geresnei oro cirkuliacijai.
Čiužinio užvalkalą galima išsirinkti iš dviejų skirtų variantų - Italiano (69% poliesteris, 31% viskozė) bei Hybrid (100% poliesteris).
Italiano užvalkalas, dėka jame esančios viskozės yra labai švelnus liesti, be to panaikina nemalonius kvapus.
Hybrid - ypatingai atsparus dėvėjimui, nesusidaro pūkų burbuliukai.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Šonuose yra 3D audinio juostelė, kad būtų geriau vėdinama.
Šonuose yra rankenos čiužiniui pakelti.
Čiužinys supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Čiužinio aukštis 20 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING MELODY kietas 7 anatominių zonų lateksinis čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia optimalios miego patirties ir ypač tinkantis žmonėms, turintiems nugaros problemų. Šis čiužinys yra kruopščiai suprojektuotas taip, kad atitiktų skirtingas kūno zonas, suteikdamas joms tinkamą palaikymą ir komfortą.

Pagamintas iš 18 cm storio latekso, čiužinys yra idealus tiems, kurie turi didesnį kūno svorį, galintis patenkinti net iki 140 kg žmonių poreikius. Specialūs ventiliacijos kanalai čiužinyje užtikrina geresnę oro cirkuliaciją, prisidedant prie šilumos reguliavimo ir miego komforto.

Čiužinio užvalkalas taip pat atspindi išskirtinį dėmesį detalėms. Galite pasirinkti iš dviejų variantų: Italiano arba Hybrid. Italiano užvalkalas, sukurtas iš 69% poliestero ir 31% viskozės, ne tik yra itin minkštas liesti, bet taip pat neutralizuoja nemalonius kvapus. Hybrid užvalkalas yra ypatingai atsparus dėvėjimui ir nepritraukia pūkų burbuliukų.

Patogi priežiūra yra svarbus aspektas. Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir lengvai plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje. Šonuose integruotos 3D audinio juostelės užtikrina geresnę vėdinimą, o rankenos palengvina čiužinio pakėlimą ir perstūmimą.

Čiužinys yra supakuotas į praktišką ritinį, padedantį patogiai transportuoti jį į norimą vietą. Su 20 cm aukščiu, HILDING MELODY kietas 7 anatominių zonų lateksinis čiužinys atitinka aukštus standartus tiek pagal komfortą, tiek funkcionalumą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori rasti harmoniją tarp palaikymo, komforto ir ilgaamžiškumo savo miego erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai