Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING ELECTRO keturių kietumų 7 anatominių zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai HILDING ELECTRO keturių kietumų 7 anatominių zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai HILDING ELECTRO keturių kietumų 7 anatominių zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
HILDING ELECTRO keturių kietumų 7 anatominių zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai
HILDING ELECTRO keturių kietumų 7 anatominių zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai
HILDING ELECTRO keturių kietumų 7 anatominių zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai

HILDING ELECTRO keturių kietumų 7 anatominių zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Keturių kietumų čiužinys - minkštas, vidutinio kietumo, kietas bei labai kietas - kiekvienas išsirinks labiausiai tinkantį variantą sau.
Viršutinis čiužinys sudarytas iš viskoelastinės medžiagos (3,5 cm) bei latekso (3 cm).
Viršutinį čiužinį galima lengvai atsegti, pasiimti į kelionę ir taip užsitikrinti miego komfortą, nesvarbu, kur bebūtumėte.
Apatinis čiužinys pagamintas iš hibridinio putų poliuretano Fusion (3 cm), sizalio sluoksnio (0,7 cm), 7 anatominių zonų „Multipocket tipo spyruoklių bei HR putų poliuretano (3 cm).
Čiužinio užvalkalas Tencel (61% poliesteris, 39% viskozė).
Tencel užvalkalas yra patobulintas „Purotex“ medžiaga, kuri pasižymi antialerginėmis savybėmis.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Šonuose yra 3D audinio juostelė, kad būtų geriau vėdinama.
Šonuose yra rankenos čiužiniui pakelti.
Čiužinio aukštis 31 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING ELECTRO keturių kietumų 7 anatominių zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys yra išskirtinis pasirinkimas tiems, kurie ieško individualaus miego komforto. Šis unikalus čiužinys siūlo keturis skirtingus kietumo lygius – nuo minkšto iki labai kieto, leisdamas kiekvienam vartotojui rasti savo idealaus miego paviršiaus variantą.

Viršutinis čiužinys sukurtas iš kokybiškų medžiagų, įskaitant 3,5 cm viskoelastinės medžiagos ir 3 cm latekso sluoksnį. Šis sluoksnis suteikia čiužiniui elastingumą ir prisitaikymą prie kūno linijų, užtikrindamas optimalų miego komfortą. Be to, galimybė lengvai atsegti viršutinį čiužinį suteikia galimybę mėgautis tuo pačiu komfortu kelionėse ar pasikeitus aplinkai.

Apatinis čiužinys, pagamintas iš hibridinio putų poliuretano Fusion, sizalio sluoksnio, 7 anatominių zonų „Multipocket tipo spyruoklių ir HR putų poliuretano, užtikrina tvirtą pagrindą miegui. Šios technologijos leidžia kiekvienam kūno taškui gauti tinkamą palaikymą ir leidžia stuburui laikytis natūralios pozos.

Čiužinio užvalkalas, pagamintas iš Tencel medžiagos (61% poliesteris, 39% viskozė), pasižymi ne tik aukštu komfortu, bet ir anti-alerginėmis savybėmis dėl "Purotex" medžiagos. Šis užvalkalas yra lengvai nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūroje, užtikrinant higienišką miegą.

Čiužinio šonuose įmontuotos 3D audinio juostelės gerina vėdinimą, padedant išlaikyti sveiką mikroklimatą čiužinyje. Be to, šonuose esančios rankenos padeda lengvai pakelti ar sukti čiužinį, suteikiant papildomą patogumą kasdieniam naudojimui.

Su aukščiu 31 cm, HILDING ELECTRO čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, patogumą ir individualų miego komfortą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai