Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
HILDING FOXTROT itin kietas profiliuoto putų poliuretano čiužinys HILDING FOXTROT itin kietas profiliuoto putų poliuretano čiužinys HILDING FOXTROT itin kietas profiliuoto putų poliuretano čiužinys
NUOTRAUKOS
HILDING FOXTROT itin kietas profiliuoto putų poliuretano čiužinys
HILDING FOXTROT itin kietas profiliuoto putų poliuretano čiužinys
HILDING FOXTROT itin kietas profiliuoto putų poliuretano čiužinys

HILDING FOXTROT itin kietas profiliuoto putų poliuretano čiužinys

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 anatominių zonų sistema idealiai tinkanti didesnio svorio žmonėms (iki 120kg).
Čiužinys pagamintas iš itin kieto profiliuoto HR putų poliuretano (18 cm).
Čiužinio užvalkalą galima išsirinkti iš dviejų skirtų variantų - Italiano (69% poliesteris, 31% viskozė) bei Hybrid (100% poliesteris).
Italiano užvalkalas, dėka jame esančios viskozės yra labai švelnus liesti, be to panaikina nemalonius kvapus.
Hybrid - ypatingai atsparus dėvėjimui, nesusidaro pūkų burbuliukai.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Šonuose yra 3D audinio juostelė, kad būtų geriau vėdinama.
Šonuose yra rankenos čiužiniui pakelti.
Čiužinys supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Čiužinio aukštis 20 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING FOXTROT itin kietas profiliuotas putų poliuretano čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško aukštos kokybės ir patogumo savo miegamajame. Šis čiužinys yra sukurtas naudojant pažangią 7 anatominių zonų sistemą, kuri idealiai tinka didesnio svorio žmonėms, turintiems iki 120 kg svorį.

Pagrindinė čiužinio dalis pagaminta iš itin kieto profiliuoto HR putų poliuretano, kuris turi aukštą tankį, suteikiantį ilgaamžiškumą ir išskirtinį komfortą miegant. Čiužinio storis siekia 18 cm, užtikrinant maksimalų palaikymą miegant.

Jūs galite pasirinkti užvalkalą iš dviejų variantų - Italiano arba Hybrid. Italiano užvalkalas pagamintas iš 69% poliesterio ir 31% viskozės, suteikiantis ne tik švelnumą liečiant, bet ir panaikinant nemalonius kvapus. Hybrid užvalkalas ypatingai atsparus dėvėjimui ir nesusidaro pūkų burbuliukai, todėl jis išsiskiria ilgaamžiškumu.

Abu užvalkalai yra lengvai nuimami ir plaunami vandenyje iki 60°C temperatūroje, užtikrinant higienišką miegą. Čiužinio šonuose yra integruotos 3D audinio juostelės, kurios pagerina vėdinimą, suteikia papildomą patogumą ir skatina sveiką miegą.

Be to, čiužinyje įdiegtos rankenos šonuose, leidžiančios lengvai pakelti ir perstatyti čiužinį. Čiužinys supakuotas į ritinį, kas daro jį patogų transportavimui ir pristatymui. Jo aukštis siekia 20 cm, suteikdamas jums puikų miego patogumą ir atgaivinimą kiekvieną naktį. HILDING FOXTROT čiužinys - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukštos kokybės ir komforto savo miegamajame.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai