Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
ASTORIA JAM IR JAI putų poliuretano ir lino pluošto, spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai ASTORIA JAM IR JAI putų poliuretano ir lino pluošto, spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai ASTORIA JAM IR JAI putų poliuretano ir lino pluošto, spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai ASTORIA JAM IR JAI putų poliuretano ir lino pluošto, spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
ASTORIA JAM IR JAI putų poliuretano ir lino pluošto, spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai
ASTORIA JAM IR JAI putų poliuretano ir lino pluošto, spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai
ASTORIA JAM IR JAI putų poliuretano ir lino pluošto, spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai
ASTORIA JAM IR JAI putų poliuretano ir lino pluošto, spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai

ASTORIA JAM IR JAI putų poliuretano ir lino pluošto, spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Čiužinys HARMONIA JAI ir JAM – tai ypatingo komforto gaminys, turintis unikalių, natūralių žmogui ir aplinkai draugiškų medžiagų. Šis čiužinys, tam tikra prasme atradimas, kuris sprendžia labai dažną dviejų miegančiųjų žmonių problemą, kuomet nesutariama dėl miego pagrindo patogumo pojūčio. Šio čiužinio pagrindas, kuomet jo dydis yra dvigulis, atstoja dviejų skirtingų minkštumo lygių pojūčius tačiau jis išlieka vientisu. Čiužinio branduolys sudarytas iš dvipusio, skirtingo minkštumo kišeninių (Multipocket) spyruoklių bloko. Būtent tokioje sistemoje kiekviena spyruoklė yra įvilkta į neaustos medžiagos kišenėlę, jų 400 vnt./m², be to viena tokio bloko pusė yra kietesnė, tuo tarpu kita minkštesnė. Kiekviena spyruoklė individualiai reaguoja ir prisiderina prie kūno formų ir svorio bei suteikia stuburui taisyklingą atramą leisdama patogiai jaustis skirtingų miego pagrindo poreikių turintiems žmonėms.

Čiužinys HARMONIA JAI ir JAM yra pirmasis AURAPLUS gaminys, kurio sudėtyje naudojamas vientisas tačiau skirtingo minkštumo spyruoklių blokas. Tai unikalus, dvipusis čiužinys kuris leidžia patogiai miegoti nevienodas kūno proporcijas turintiems žmonėms arba mėgstantiems kietesnį ir minkštesnį miego pagrindą. Viena čiužinio pusė yra dengta natūralaus, neklijuoto lino pluošto (100% linas) ir Clima latekso deriniu. Linų pluoštas turi teigiamą poveikį žmogaus savijautai, leidžia odai kvėpuoti ir sugeria bei išgarina drėgmę. Tuo tarpu Clima lateksas pasižymi ventiliacinėmis savybėmis, nes turi didesnį skaičių skylučių, pro kurias pašalinamas šilumos perteklius, negu įprastas lateksas. Tai ergonomiška, atspari deformacijai ir ilgai išlaikanti pradinę formą medžiaga. Dėl elastingo Clima latekso sluoksnio čiužinys padeda atsipalaiduoti įsitempusiems viso kūno raumenims ir suteiksia miegantiesiems ypatingo patogumo jausmą.

Kitai čiužinio pusei parinktas derinys iš unikalių savybių, naujai išgauto aukščiausios kokybės putų poliuretano „Tiger Touch“ ir lino pluošto. Naujas „Tiger Touch“  putų poliuretanas savo savybėmis labai panašus į lateksą. Jis yra patvarus, pagamintas iš atvirų porų ląstelių struktūros, užtikrina gerą oro pralaidumą, kuris garantuoja didesnį drėgmės garinimą ir palaiko stabilią oro cirkuliaciją miego metu. Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės. Tai suteikia gaminiui maksimalų vėdinimą jo eksploatavimo metu.

Čiužinys gaminamas naudojant naują, nekenksmingą aplinkai ir patvarią klijų technologiją.  Klijų sudėtyje nėra lakiųjų cheminių medžiagų – klijų pagrindas EVA (etilen vinil acetatas), kuris yra leidžiamas netiesioginiam sąlyčiui su maistu, plačiai naudojamas maisto pakuočių gamyboje, bei uždarymui. Klijų plastifikatorius – vaikiškas kūno aliejus. Tai reiškia, jog gaminyje esančios sudėtinės dalys neturi galimybės migruoti į aplink esančias medžiagas. Šie klijai tausoja gamtą, darbuotojų  bei vartotojų sveikatą. Klijų sudėtyje nėra skiediklio, todėl nėra skiediklių emisijos į atmosferą. Klijai draugiški aplinkai: klijai ir jų tara yra perdirbami.

Klijų siūlė yra ilgalaikė ir nesuįranti – tai užtikrina ilgą gaminio tarnavimo laiką. Klijai yra plastiški, bei minkšti, taip užtikrinamas siūlių prisitaikymas prie deformacijos, jie nelūžta ir neplyšta.

Visos čiužinio gamyboje naudojamos medžiagos gaminamos Europos sąjungoje yra sertifikuotos, draugiškos žmogui bei aplinkai.

Čiužinio techninis aprašymas:
Tiger Touch – 4 cm.;
lino pluoštas;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
2 skirtingų pusių kietumo/minkštumo zonų (Multipocket) spyruoklių blokas – 400 vnt/m2.;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
lino pluoštas;
Clima lateksas – 3 cm.;
trikotažinis užvalkalas;
čiužinio aukštis su užvalkalu apie 24 cm;
spyruoklių apsauga;
čiužinys dvipusis;
kietumas – vidutinio kietumo;
vieno miegančiojo svoris – iki 120 kg.;
kito miegančiojo svoris – iki  80 kg.

 

Aprašymas

 

ASTORIA JAM IR JAI putų poliuretano ir lino pluošto, spyruoklinis Multipocket čiužinys – tai išskirtinis ir inovatyvus sprendimas siekiant užtikrinti aukščiausią miego komfortą, atsižvelgiant į skirtingas individualias miego poreikis. Šis čiužinys priklauso AURAPLUS gaminių linijai, pabrėžiančiai unikalumą ir kokybę.

HARMONIA JAI ir JAM čiužinys pasižymi neįprastu požiūriu į miegą, naudodamas vientisą, bet skirtingo minkštumo spyruoklių bloką. Tai leidžia sukurti dvipusį čiužinį, kuris tinkamas tiek skirtingų kūno proporcijų turintiems žmonėms, tiek tiems, kurie mėgsta kietesnį arba minkštesnį miego pagrindą.

Viena čiužinio pusė yra dengta natūralaus, neklijuoto lino pluošto (100% linas) ir Clima latekso deriniu. Linų pluoštas ne tik suteikia malonų pojūtį, bet ir turi teigiamą poveikį odai, leidžiant jam kvėpuoti ir reguliuojant drėgmės lygį. Clima lateksas, dėl savo ventiliacinių savybių, padeda efektyviai reguliuoti temperatūrą, pašalindamas perteklinę šilumą per skylutes, užtikrindamas oro cirkuliaciją.

Kitą čiužinio pusę sudaro „Tiger Touch“ putų poliuretanas ir linas. Šis naujai gautas putų poliuretanas yra labai panašus į lateksą, pasižymintis atvirų porų struktūra ir geru oro pralaidumu. Čiužinio bortuose įmontuotos vėdinimo angos, užtikrinančios optimalų vėdinimą ir oro cirkuliaciją per visą čiužinio struktūrą.

ASTORIA JAM IR JAI čiužinys suteikia ne tik išskirtinį komfortą, bet ir prisideda prie sveiko miego, atpalaiduojant įsitempusius raumenis ir prisitaikant prie kiekvieno miego poreikio. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, inovacijas ir asmeniškumą savo miego aplinkoje.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai