Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Top
RED POCKET dvipusis spyruoklinis Pocket čiužinys su vilnos ir medvilnės sluoksniais RED POCKET dvipusis spyruoklinis Pocket čiužinys su vilnos ir medvilnės sluoksniais
NUOTRAUKOS
RED POCKET dvipusis spyruoklinis Pocket čiužinys su vilnos ir medvilnės sluoksniais
RED POCKET dvipusis spyruoklinis Pocket čiužinys su vilnos ir medvilnės sluoksniais

RED POCKET dvipusis spyruoklinis Pocket čiužinys su vilnos ir medvilnės sluoksniais

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Penkių anatominių zonų Pocket tipo spyruoklės.
Abi pusės yra padengtos kokybišku Tiger Touch putų poliuretanu (abiejose pusėse - po 3 cm).
Putų poliuretanas patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.
Papildomo patogumo suteikia vienoje pusėje - vilna (žiemos pusė), kitoje – medvilnė (vasaros pusė).
Antialerginis čiužinio užvalkalas pasižymi nuo dulkių erkučių apsaugančiu poveikiu ir yra pagamintas pagal patentuotą „Sensity™“ technologiją.
Čiužinio užvalkalas dalinasi į dvi dalis – skalbiant vieną užvalkalo pusę galima miegoti ant kitos.
Čiužinio užvalkalą galima nuimti ir skalbti iki 40°C temperatūroje.
Audinys, medvilnė, vilna ir vatinas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą.
Galimybė pasirinkti čiužinio kietumą - minkštą, vidutinio kietumo arba kietą.
Aukštis - 22 cm.
Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite nurodytais kontaktais. 

 

Aprašymas

 

RED POCKET dvipusis spyruoklinis čiužinys yra aukštos kokybės ir inovatyvus miegamojo atributas, kuris atitinka aukštus standartus tiek komforto, tiek sveikatos požiūriu. Šis čiužinys yra sukurtas su penkiomis anatominių zonų Pocket tipo spyruoklėmis, kurios užtikrina optimalų kūno palaikymą miegant.

Abi pusės čiužinio yra padengtos kokybišku Tiger Touch putų poliuretanu, kurio storis abiejose pusėse siekia 3 cm. Šis putų poliuretanas patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos, todėl jis yra saugus ir tinkamas net tiems, kurie jautriai reaguoja į alergenus.

Papildomo komforto ir šilumos suteikimas realizuotas naudojant dvi skirtingas medžiagas ant abiejų pusės. Viena pusė yra padengta vilna, suteikianti šilumą ir jaukumą žiemos metu, o kita pusė yra aptraukta medvilne, kurios malonumas yra nepakeičiamas vasaros karštyje.

Anti-alerginis čiužinio užvalkalas, kurį galima lengvai nuimti ir skalbti iki 40°C temperatūroje, pasižymi ne tik nuo dulkių erkučių apsaugančiu poveikiu, bet ir yra pagamintas pagal patentuotą „Sensity™“ technologiją. Užvalkalas yra dviejų dalių, leidžiantis skalbiant vieną pusę, tuo tarpu miegoti ant kitos, išlaikant higienišką aplinką.

Audinys, naudojamas čiužinio gamybai, yra pasirinktas atsižvelgiant į tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą, garantuojantį saugumą ir aukštą kokybę. Taip pat klientui suteikiama galimybė pasirinkti čiužinio kietumą pagal asmeninius poreikius - minkštą, vidutinio kietumo arba kietą.

Su aukščiu 22 cm, RED POCKET dvipusis spyruoklinis čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia ne tik gerai pailsėti, bet ir rūpintis savo sveikata bei ilgalaikiu miego komfortu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai