Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
BLUE POCKET PLUS dvipusis spyruoklinis Pocket čiužinys su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai BLUE POCKET PLUS dvipusis spyruoklinis Pocket čiužinys su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
BLUE POCKET PLUS dvipusis spyruoklinis Pocket čiužinys su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai
BLUE POCKET PLUS dvipusis spyruoklinis Pocket čiužinys su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai

BLUE POCKET PLUS dvipusis spyruoklinis Pocket čiužinys su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
5 zonų Pocket tipo spyruoklių zonos suteikia patogumo, o kūnui duoda geresnę atramą.
Viena čiužinio pusė dengta „Bio Visco“ putų poliuretanu (3 cm), kita- „Tiger Touch“ putų poliuretanu (3 cm).
Putų poliuretanas patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.
Čiužinio užvalkalą galima nuimti ir skalbti iki 40°C temperatūroje.
Užvalkalas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą.
Galimybė pasirinkti čiužinio kietumą - vidutinio kietumo arba kietą.
Aukštis - 23 cm.
Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite nurodytais kontaktais. 

 

Aprašymas

 

Blue Pocket Plus dvipusis spyruoklinis čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško komforto ir geros atramos savo miegui. Šis čiužinys turi 5 zonų Pocket tipo spyruoklių zonas, kurios ne tik suteikia patogumo, bet ir suteikia kūnui gerą atramą per visą naktį.

Viena čiužinio pusė yra dengta „Bio Visco“ putų poliuretanu (3 cm), o kita pusė - „Tiger Touch“ putų poliuretanu (3 cm). Šie medžiagos sluoksniai ne tik užtikrina patogumą, bet ir prisideda prie sveikos miego aplinkos. Be to, putų poliuretanas, naudojamas čiužinyje, yra patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.

Viena iš daugelio šio čiužinio privalumų yra galimybė nuimti ir skalbti užvalkalą iki 40°C temperatūroje. Tai leidžia lengvai išlaikyti čiužinį švarų ir higienišką. Užvalkalo medžiaga taip pat atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą, užtikrinantį saugumą ir kokybę.

Svarbus pasirinkimo momentas yra galimybė pasirinkti čiužinio kietumą - ar tai būtų vidutinio kietumo arba kietas čiužinys, galite pritaikyti jį pagal savo asmeninius miego poreikius. Čiužinio aukštis siekia 23 cm, suteikdamas pakankamą palaikymą ir patogumą.

Visumoj, Blue Pocket Plus dvipusis spyruoklinis čiužinys su savo unikaliomis savybėmis ir kokybe yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina gerą miego kokybę ir nori investuoti į savo gerovę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai