Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
Nauja
BLACK ORTHOPEDIC spyruoklinis labai kietas čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai BLACK ORTHOPEDIC spyruoklinis labai kietas čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
BLACK ORTHOPEDIC spyruoklinis labai kietas čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai
BLACK ORTHOPEDIC spyruoklinis labai kietas čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai

BLACK ORTHOPEDIC spyruoklinis labai kietas čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 anatominių zonų Multipocket tipo spyruoklių čiužinys.
Vienoje čiužinio pusėje - labai kietas natūralaus kokosų pluošto sluoksnis.
Natūralaus kokosų pluošto sluoksnis (2 cm) yra orui pralaidus ir neleidžia kauptis drėgmei.
Kitoje čiužinio pusėje - profiliuotas „Tiger Touch“ putų poliuretano sluoksnis (5cm).
100 % medvilnės sluoksnis nuvelkame antialerginiame Bamboo čiužinio užvalkale, kuris dalinasi į tris dalis (viršutinė, apatinė čiužinio dalys ir šoninė juosta. Čiužinio užvalkalą galima skalbti 40°C temperatūroje.
Čiužinio audinys, medvilnė, vilna ir vatinas atitinka tarptautinį „Öko-Tex 100“ standartą. Spyruoklių sistemų kokybė patvirtinta DIN EN ISO 9001 sertifikatu.
Čiužinys turi rankenas, kurių dėka čiužinį galėsite lengviau pakelti ir apversti.
Čiužinio kietumas - labai kietas.
Gaminys turi Estijos alergijos asociacijos patvirtinimo ženklą.
Aukštis - 26 cm.
Nestandartiniai matmenys negaminami.

 

Aprašymas

 

BLACK ORTHOPEDIC spyruoklinis labai kietas čiužinys su kokoso sluoksniu yra aukščiausios kokybės ortopedinis miegamojo baldas, sukurtas su ypatingu dėmesiu nugaros palaikymui ir visavertei miego patirties gerinimui. Šis 7 anatominių zonų Multipocket tipo spyruoklių čiužinys įkvepia pasitikėjimą savo unikaliomis savybėmis.

Vienoje čiužinio pusėje rasite labai kietą natūralaus kokosų pluošto sluoksnį (2 cm), kuris suteikia neįtikėtiną kietumą ir palaikymą miegančiajam. Kokoso pluoštas yra orui pralaidus, neleidžiantis drėgmei kaupiasi, o tai padeda išlaikyti čiužinį sausą ir sveiką.

Kitoje čiužinio pusėje įdiegtas profiliuotas „Tiger Touch“ putų poliuretano sluoksnis (5 cm), kuris prisideda prie dar didesnio komforto ir miego patirties individualaus prisitaikymo prie kūno formos.

Čiužinio užvalkalas yra pagamintas iš 100 % medvilnės, aptrauktas anti-alerginiu Bamboo čiužinio užvalkalu, kuris padalintas į tris dalis – viršutinę, apatinę čiužinio dalį ir šoninę juostą. Šis užvalkalas ne tik užtikrina patogumą, bet ir yra lengvai prieinamas prie priežiūros, galintis būti skalbiamas 40°C temperatūroje.

BLACK ORTHOPEDIC čiužinio medžiagos, tokios kaip audinys, medvilnė, vilna ir vata, atitinka tarptautinį „Öko-Tex 100“ standartą, o spyruoklių sistema patvirtinta DIN EN ISO 9001 sertifikatu. Aukštos kokybės rankenos leidžia lengviau pakelti ir apversti čiužinį, suteikiant vartotojui papildomą patogumą.

Čiužinio kietumas - labai kietas, todėl jis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško tvirtos palaikymo struktūros miegamajam. Gaminys turi Estijos alergijos asociacijos patvirtinimo ženklą, patvirtinantį jo alerginės reakcijos draugiškumą. Su aukštumu 26 cm, BLACK ORTHOPEDIC čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia ne tik kokybiško miego, bet ir sveikos nugaros palaikymo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai