Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
HILDING MODERN 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys su antialerginiu užvalkalu miegamojo lovai HILDING MODERN 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys su antialerginiu užvalkalu miegamojo lovai HILDING MODERN 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys su antialerginiu užvalkalu miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
HILDING MODERN 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys su antialerginiu užvalkalu miegamojo lovai
HILDING MODERN 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys su antialerginiu užvalkalu miegamojo lovai
HILDING MODERN 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys su antialerginiu užvalkalu miegamojo lovai

HILDING MODERN 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys su antialerginiu užvalkalu miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 zonų dvipusis čiužinys.
Čiužinys pagamintas iš labai kieto profiliuoto HR putų poliuretano, kuris idealiai tinka didesnio kūno svorio (iki 140 kg) žmonėms.
Čiužinį sudaro: „HR Flofoam“ putų poliuretanas, 11 cm, „HR“ mėlynas putų poliuretanas, 5 cm, „HR“ putų poliuretanas, 7 cm.
Dvipusis: melsva pusė - kietas, balta pusė - labai kietas.
Nuvelkamo užvalkalo sudėtyje yra prabangaus Cashmere audinio, kuris gebėdamas sugerti iki 40% Jūsų kūno išskiriamos drėgmės reguliuoja kūno temperatūrą, o taip mažina ir žmogaus prakaitavimą
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 40°C temperatūros vandenyje.
Šonuose yra rankenos čiužiniui pakelti.
Čiužinio aukštis 25 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING MODERN 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys yra aukštos kokybės ir modernus pasirinkimas tiems, kurie siekia optimalios miego patirties. Šis 7 zonų dvipusis čiužinys yra sukurtas su ypatingu dėmesiu į kūno patogumą ir palaikymą, todėl jis tampa puikiu pasirinkimu tiems, kurie trokšta ramios ir sveikos miego.

Pagamintas iš labai kieto profiliuoto HR putų poliuretano, šis čiužinys puikiai tinka didesnio kūno svorio žmonėms, galintiems pasiūlyti iki 140 kg. Čiužinį sudaro trys skirtingos putų sluoksniai: „HR Flofoam“ putų poliuretanas, 11 cm storio, „HR“ mėlynas putų poliuretanas, 5 cm storio, ir dar vienas „HR“ putų poliuretano sluoksnis, 7 cm storio. Šie sluoksniai sudaro harmoningą ir ergonomišką visumą, kuris prisideda prie miego kokybės.

Dvipusis dizainas suteikia galimybę pasirinkti tinkamiausią pagal asmeninius poreikius: melsva pusė siūlo kietesnį komfortą, o balta pusė – labai kietą, taip suteikdama galimybę koreguoti miego patirtį pagal individualius pageidavimus.

Užvalkalas šiam čiužiniui taip pat yra ypatingas - jis pagamintas iš prabangaus Cashmere audinio, kuris ne tik suteikia malonų lytėjimą prie kūno, bet ir geba sugerti iki 40% kūno išskiriamos drėgmės. Tai puiki savybė reguliuojant kūno temperatūrą ir mažinant prakaitavimą per naktį.

Jei reikia valymo, čiužinio užvalkalą galima lengvai nuimti ir plauti iki 40°C temperatūros vandenyje, užtikrinant higienišką miegą. Be to, šonuose yra specialios rankenos, kurios palengvina čiužinio pakėlimą ir perkėlimą.

Su aukščiu 25 cm, šis HILDING MODERN 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys sujungia modernų dizainą su aukščiausios kokybės medžiagomis, kurios garantuoja ne tik patogų miegą, bet ir ilgaamžiškumą. Tai yra investicija į sveiką ir komfortišką miegą, kuris leis jums kasdien mėgautis atgaivinančiu ir energizuojančiu poilsio laikotarpiu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai