Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING CONGA 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys su antialerginiu užvalkalu miegamojo lovai HILDING CONGA 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys su antialerginiu užvalkalu miegamojo lovai HILDING CONGA 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys su antialerginiu užvalkalu miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
HILDING CONGA 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys su antialerginiu užvalkalu miegamojo lovai
HILDING CONGA 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys su antialerginiu užvalkalu miegamojo lovai
HILDING CONGA 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys su antialerginiu užvalkalu miegamojo lovai

HILDING CONGA 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys su antialerginiu užvalkalu miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 anatominių zonų sistema labai efektyviai prisitaiko prie kūno, atpalaiduoja stuburą ir raumenis.
Čiužinį sudaro: net 11 cm Velvet Touch HR putų poliuretanas su viskoelastinės medžiagos juostomis pečių ir klubų lygyje.
Kitoje pusėje minkštosios dalies pagrindas – 11 cm HR putų poliuretans su FloFom viskoelastinės medžiagos ir HR hibrido juostomis.
Nuvelkamo užvalkalo sudėtyje yra prabangaus Cashmere audinio, kuris gebėdamas sugerti iki 40% Jūsų kūno išskiriamos drėgmės reguliuoja kūno temperatūrą, o taip mažina ir žmogaus prakaitavimą.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 40°C temperatūros vandenyje.
Šonuose yra 3D audinio juostelė, kad būtų geriau vėdinama.
Rankenos čiužiniui pakelti.
Čiužinio aukštis 24,5 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING CONGA 7 anatominių zonų putų poliuretano čiužinys yra išskirtinė kūno palaikymo sistema, sukurta siekiant užtikrinti geriausią miego patirtį. Šis čiužinys su 7 anatominių zonų sistema efektyviai prisitaiko prie kūno formos, kurdamas optimalų palaikymą ir atpalaiduojantį efektą tiek stuburui, tiek raumenims.

Pagrindinė čiužinio dalis yra pagaminta iš 11 cm Velvet Touch HR putų poliuretano, kuriame yra integruotos viskoelastinės medžiagos juostos pečių ir klubų lygyje. Šios juostos leidžia čiužiniui dar labiau prisitaikyti prie kūno formos, užtikrindamos optimalų palaikymą kritinėse srityse.

Kitoje pusėje čiužinio minkštosios dalies pagrindas yra sudarytas iš 11 cm HR putų poliuretano su FloFom viskoelastinės medžiagos ir HR hibrido juostomis. Ši konstrukcija suteikia čiužiniui universalią naudojimo galimybę, leisdama pasirinkti tarp skirtingo kietumo lygio pagal poreikius.

Čiužinio užvalkalas yra ne tik funkcionalus, bet ir prabangus, nes jame naudojamas Cashmere audinys. Šis audinys turi gebėjimą sugerti iki 40% kūno išskiriamos drėgmės, reguliuodamas kūno temperatūrą ir mažindamas prakaitavimą. Užvalkalas taip pat yra lengvai nuimamas ir plaunamas iki 40°C temperatūros vandenyje, užtikrinant higienišką miegą.

Šonuose esančios 3D audinio juostelės padeda geriau vėdinti čiužinį, užtikrindamos oro cirkuliaciją ir patogesnį miegą. Be to, čiužinį galima lengvai pakelti naudojant specialias rankenas, kas palengvina čiužinio tvarkymą.

Čiužinio aukštis siekia 24,5 cm, kas užtikrina komfortišką aukštį miegamajam. HILDING CONGA 7 čiužinys yra išskirtinis pasirinkimas norintiems patirti kokybišką ir sveiką miegą su puikiu palaikymu bei komfortu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai