Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

blog

Viskas saldžiausiam miegui gamintojo „FEY“ baldai

Miegodami praleidžiame beveik pusę savo gyvenimo, būtent todėl gera miego kokybė yra vienas svarbiausių dalykų žmogui. Tam, kad užtikrinti gerą poilsį yra būtina pasirūpinti tinkama lova, čiužiniais bei patalais. Elda.lt parduotuvėje galima rasti FEY gamintojo produkciją, kuri garantuos saldžiausią miegą kiekvieną dieną.

Viskas saldžiausiam miegui gamintojo „Relaks Baltic“ baldai

 

Lova

Svarbiausias miegamojo baldas yra lova. Tai, kokią pasirinksite, lems jūsų individualūs poreikiai  bei kambario dizaino sprendimai.
Vienas iš populiariausių sprendimų – lova su audiniu. Toks baldas gali būti kuriamas įvairiausių stilių. Lovų galvūgaliai gali būti papuošti sagų įsiuvais, elegantiškomis siūlėmis ir panašiai. Kokybiški audiniai tarnaus ne vienus metus, suteiks jaukumo. FEY lovos gali būti su patalynės dėžėmis ir be jų, taip išgaunamas skirtingas lovų aukštis. Lovų įvairių padėčių grotelės gali būti su pakeliamu kojūgaliu, klasikinės, fiksuojamos ir panašiai. Tai atitiks net reikliausių klientų norus.
Viešbučiai ir apgyvendinimo įstaigos dažnai renkasi kontinentines lovas. Joms nereikalingos grotelės, tokių lovų paviršius, ant kurio dedamas viengulis arba dvigulis čiužinys, yra vientisas. Kontinentinės lovos mėgstamos dėl to, kad neturi išorinio rėmo ir taip taupo kambario erdvę. Jos bus puikus pasirinkimas nedidelėse erdvėse. Kontinentinės lovos gali būti įvairių išmatavimų – nuo dvigulių iki vienam žmogui skirtų. Jų galvūgaliai gali būti paminkštinti ir aptraukti audiniu, o siūlės ir ornamentai sukuria elegantišką dizainą.

Pagalvės ir kiti svarbūs priedai

Saldus miegas neįsivaizduojamas be patogios pagalvės. Elda.lt parduotuvėje galima įsigyti FEY viskoeleastinių, ergonomiškų pagalvių, kurios užtikrins, kad ryte nekamuotų sprando skausmai.
Viskoelastinė pagalvė tiks tiems, kuriems svarbu ne tik taisyklinga galvos padėtis, bet ir tai, kad oda miego metu kvėpuotų. Pagalvės gali būti skalbiamos, todėl yra ilgaamžės.
Channel užpildo pagalvės užtikrina patogumą, nes prisitaiko prie kiekvieno žmogaus kūno. Tai patogios, ilgaamžės pagalvės.
Norint, kad čiužiniai tarnautų ilgiau, siūloma naudoti čiužinio apklotą. Neperšlampamas, pralaidus orui čiužinio užvalkalas tinka alergiškiems žmonėms, nes yra pagamintas iš specialių medžiagų, kurios neleidžia kauptis dulkių erkutėms. Užvalkalas su Tencel pluoštu bus švelnus kaip šilkas, vėsinantis kaip linas, drėgmę sugeriantis kaip medvilnė. Svarbiausia, kad jis lengvai nusiima, užvalkalą galima skalbti  60 laipsnių temperatūroje.

Antčiužiniai

Antčiužiniai pasitarnaus, kai norima nepatogią sofą ar seną lovą paversti tikra miego oaze. Poliuretano antčiužiniai sofai ar minkštajam kampui yra lengvi, pasižymi geru oro laidumu, todėl juos lengva patiesti bei malonu ant jų miegoti.

Neslystantis audinys vienoje antčiužinio pusėje garantuoja gerą sukibimą, todėl jis neslysčios ir leis miegoti tvirtai ir užtikrintai. Antčiužiniai su medvilne ir vilna bet kurią miegamojo sofą pavers tikra karališka lova. Viskoelastiniai antčiužiniai lengvai maskuoja nelygumus ir užtikrina, kad žmogaus kūno padėtis būtų taisyklinga viso miego metu.

Čiužiniai

Būtent čiužinio kokybė lemia nepertraukiamą ir gilų miegą. FEY vokiški čiužiniai gaminami ekologišku klijavimo būdu, kuris paremtas vandens pagrindu (TDI metodas). Gamyboje vengiama ryškių poliuretano dažų, nes spalvose yra cheminių medžiagų, kurios neaišku, kaip gali paveikti žmogaus sveikatą. Svarbiausia, kad jis lengvai nusiima, užvalkalą galima skalbti 60 laipsnių temperatūroje. Todėl čiužiniai yra nekenksmingi aplinkai ir žmonėms. Gamintojas siūlo vokiško komforto viengulius, dvigulius arba vaikiškus čiužinius:

  • Spyruokliniai. Kišeninės spyruoklės užtikrina net septynių anatominių zonų tinkamą atramą. Produkcija gaminama su Bonell, Pocket ir Multipocket spyruoklėmis. Na, o Air-Chanell spyruoklės pasižymi geru oro laidumu ir ventiliacijos savybėmis. Tokie čiužiniai gali būti naudojami iš abiejų pusių, o klientams siūloma rinktis jiems labiausiai tinkantį – vidutinio kietumo, minkštą arba kietą – čiužinį. Spyruoklių tankis – didesnis nei standartas, tai užtikrina maksimalų patogumą.
  • Poliuretaniniai. Poliuretano putų čiužiniai yra šiuolaikiški, lengvai prižiūrimi. Jie lengvai prisitaiko prie žmogaus kūno linkių ir padeda viso miego metu išlaikyti taisyklingą kūno poziciją. Šie čiužiniai turi galimybę komplektuoti dviejų skirtingų kietumų branduolius po vienu užvalkalu.
  • Viskoelastiniai. Didžiausias šių čiužinių privalumas – jie neperduoda judesių, tai yra prie kūno prisitaikantis čiužinys. Todėl miegas dviese nekels rūpesčių, nes partnerio neramus miegas nebus perduodamas kitoje anatominio čiužinio pusėje miegančiam asmeniui. Daugiasluoksnis čiužinio užvalkalas lengvai nusiima ir gali būti skalbiamas.
  • Metzeler čiužiniai. Metzeler čiužiniai yra pagaminti iš atsinaujinančių, natūralių žaliavų pagamintų poliuretanų, pavyzdžiui, saulėgrąžų aliejaus ir vandens. Šie čiužiniai turi ventiliuojančiomis savybėmis pasižyminčias Air-Chanell spyruokles.