Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

blog

Stalai transformeriai Elda.lt parduotuvėje: nuo žurnalinio staliuko iki pietų stalo.

Norisi gražaus pietų stalo, kompaktiško kavos staliuko, tačiau neužtenka vietos visoms norimoms erdvėms? Elda.lt siūlo sprendimą mažų erdvių savininkams - stalus transformerius. Kuo šis baldas ypatingas ir į ką atkreipti dėmesį renkantis?

 

Universalus baldas visiems gyvenimo atvejams

Patogus ir funkcionalus stalas transformeris tiks tiek mažame bute, tiek dideliuose namuose. Šis baldas gali tarnauti kaip žurnalinis kavos staliukas, tačiau prireikus erdvaus pietų stalo, nesudėtingai bus transformuojamas į būtent tokį.

Svarbu ir tai, kad stalai gali būti derinami prie įvairaus namų dizaino. Elda.lt stalviršiams gaminti naudoja kokybišką grūdintą stiklą, MDF plokštę arba MDF plokštę faneruotą buko lukštu. Stalo korpusas gali būti gaminamas iš laminato, buko ar beržo masyvo. Klientas gali pasirinkti labiausiai tinkančią spalvų gamą iš pateiktų katalogų, todėl baldai derės prie bendro namų interjero. Pavyzdžiui, 302SP stalas transformeris, gali būti gaminamas įvairių spalvinių variantų, todėl kiekvienas gali rasti labiausiai namuose derantį sprendimą.

Stalai transformeriai turi funkcijas pasididinti tiek į aukštį, tiek į plotį. Todėl sureguliuotas pietų stalas bus pakankamai didelis, prie jo vakarienei susėsti galės visa šeima ar į svečius užsukę svečiai. Stalo ART 308SJ modelis gali tikti tuomet, kai norima itin patogaus stalo. Jo ilgis su dviem intarpais sieks net 200 centimetrų.

Stalai transformeriai pravers ne tik nedideliuose butuose, bet net ir erdviuose namuose. Jei norisi neapkrauti erdvės daugybe baldų, kėdžių ir panašiai, nedidelis kavos staliukas, kuris gali akimirksniu virsti erdviu pietų stalu, bus geriausias sprendimas. Toks baldas leis išlaikyti namus erdvius ir tuo pačiu turėti visas reikalingas funkcijas vienoje vietoje.

Ilgaamžė vokiška kokybė abejingų nepaliks

Stalas transformeris yra ilgaamžė investicija. Baldų parduotuvė „ELDA“ savo klientams siūlo išbandyti pasaulyje pripažintą vokišką kokybę. Sertifikuoti specialaus plieno lydinio pakėlimo mechanizmai (dar kitaip vadinami liftais) gaminami Vokietijoje, „Ilse“ fabrike. Pagal modernią technologiją pagaminti stalai bus lengvai transformuojami, o tam nereikės įdėti didelių pastangų. Parduotuvėje galima įsigyti stalų su aukštos kokybės bėgeliais „Poetker“. Ilgaamžiai, iš tvirtų elementų pagaminti stalų transformerių mechanizmai nereikalauja papildomos priežiūros. Kavos staliuką į pietų stalą paversite vos keliais judesiais.

„Elda“ parduotuvėje parduodami stalai transformeriai yra gaminami Lietuvoje. Daugelio metų patirtį turintys ir nuolat kompetencijas tobulinantys meistrai pasirūpina, kad baldai atitiktų aukščiausios kokybės standartus, juos būtų patogu valdyti. Siekiant užtikrinti funkcionalumą, stalai yra sukomplektuoti taip, kad neužimtų papildomos vietos. Ergonomiškas dizainas leidžia nenaudojamus, stalo padidinimui, reikalingus intarpus tvarkingai sudėti po stalviršiu. Taip žurnalinis staliukas atrodys gražus ir tvarkingas, o prireikus transformuoti jį į didelį pietų stalą, po ranka turėsite visas reikiamas dalis.

Taigi, modernaus ar klasikinio dizaino stalus transformerius galima pritaikyti visur, kur reikia funkcionalumo ir kompaktiškumo. Tai vienas universaliausių baldų namams, sodybai ar biurui.