Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

blog

Lietuviški ir modernūs baldai – tik ELDA.lt parduotuvėse

Parduotuvė ELDA BALDAI prekiauja tik geriausių gamintojų produkcija. Ieškantiesiems modernių sprendimų namams apstatyti, lietuviškos kokybės ir patyrusių baldžių patirties siūloma rinktis įmonės „Gerų baldų fabrikas“ produkciją.

 

Lietuviški ir modernūs baldai – tik ELDA.lt parduotuvėse

Daugiau nei dvidešimt metų korpusinių baldų gamybos sektoriuje dirbanti įmonė taiko naujausias technologijas gamybos procese bei bendradarbiauja su visame pasaulyje žinomais tiekėjais „Egger“, „Pfleiderer“, Blum sistemomis, „Hranipex“, „Hettich“ ir kitais. Kokybė, ilgaamžiškumas ir patyrusių profesionalų žinios lėmė tai, kad „Gerų baldų fabrikas“ yra vienas populiariausių baldų gamintojų visoje šalyje. Baldai gali būti gaminami pagal klientams reikalingus išmatavimus, taip pat galima koreguoti ir kolekcijose esančių baldų išmatavimus.

Baldai pagal kiekvieno norus

Baldų gamintojas „Gerų baldų fabrikas“ siūlo daug skirtingų baldų įvairioms namų erdvėms. Kvalifikuoti specialistai yra pasirengę išpildyti visus klientų lūkesčius. Kruopštus rankų darbas, dėmesys net mažiausioms detalėms leidžia pritaikyti gaminamą produkciją įvairiose namuose. Bene svarbiausia, kad kokybiškus baldus galima įsigyti už prieinamą kainą ir džiaugtis produktu, kurio vertė yra didesnė už jo kainą.

Prieš renkantis baldus namams, specialistai siūlo atkreipti dėmesį į vieningo stiliaus išlaikymą bei erdvių išmatavimus. Tuomet bus lengviau apsispręsti, kiek ir kokių baldų jums reikės. Pavyzdžiui, mažame miegamajame rekomenduojama rinktis lovą su patalynės dėže ir derančias spinteles. Tačiau erdvesniame kambaryje galima priderinti to paties dizaino kosmetinį staliuką, spintą su veidrodžiu, taip išlaikant tiek stiliaus harmoniją, tiek sukuriant papildomą patogumą funkcionaliais daiktais.

Platus asortimentas – įvairių stilių namams

„Gerų baldų fabrikas“ gali pasiūlyti itin platų gaminamų baldų pasirinkimą. Visa produkcija yra suskirstyta į skirtingas kolekcijas, kuriose akcentuojamas skirtingas baldų dizainas, tekstūros ir medžiagos. Tai leidžia klientams lengvai pasirinkti jų namų dizaino sprendimus papildančius baldus. Įmonė gali pasigirti tokiomis kolekcijomis:

  • Prahos baldų kolekcija. Siekiantiems vientisumo ir harmonijos namuose geriausia rinktis vienodo dizaino baldus. Prahos kolekcijos produktai tinka provanso gerbėjams. Balta spalva, mažai griežtų formų, užapvalinti kampai leidžia sukurti švelnų stilių. Provanso elementai – formos, baldų rankenėlės – sukuria prabangos jausmą. Šios kolekcijos rašomasis stalas tiks įrenginėjant tiek suaugusiojo darbo vietą, tiek moksleiviui. Erdvus stalas ir stalčiai leis patogiai sutalpinti ir sudėti reikalingas priemones. Prahos kolekcijos lentynos puikia derės prie rašomojo stalo. Jos yra talpios, gali turėti tiek atviras, tiek uždaras lentynėles. Šios kolekcijos baldais galima apstatyti ne tik darbo, bet ir miegamojo ar svetainės kambarius. Taip namuose išlaikant vienodą stilių.
  • Domino baldų kolekcija. Norintiems jaukumo, gamtos elementų, natūralumo labiausiai tiks Domino kolekcijos baldai. Šios kolekcijos miegamojo lova bus itin patogi, padės kurti jaukumą kiekviename miegamajame. Priderintos šios kolekcijos spintelės papildys lovos dizainą, bus funkcionalios, sutalpins reikalingus daiktus.
  • Oslo baldų kolekcija. Oslo kolekcija tiks visiems modernaus dizaino gerbėjams. Tai lovos su patalynės dėže, spintelės ir kiti baldai, kurie kuriami griežtesnių formų, odos intarpai suteikia prabangos dvelksmo. Tai baldai, kurie tiks kiekvienuose šiuolaikiškuose namuose.