Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

blog

Kaip išsirinkti miegamojo baldus:
tai ne tik lova, pasirinkimai jus nustebins

Sukurti patogų ir stilingą miegamojo kambarį gali būti paprasta užduotis, jeigu kreipsitės į profesionalus. Miegamasis yra ramybės, poilsio ir komforto zona, kurioje svarbu ne tik išsirinkti tinkamą lovą, bet ir spintą ar sekciją, kuriose laikysite apatinius ar kitus intymius drabužius. Taip pat svarbūs miegamojo akcentai – naktinis staliukas grožio procedūroms, ką jau kalbėti apie spinteles prie lovos, ant kurių gali nugulti mėgstama knyga ar akiniai. Jeigu norite sužinoti, kaip nepasiklysti gausiame pasiūlymų spektre, skaitykite toliau ir sužinosite.

Kaip išsirinkti miegamojo baldus: tai ne tik lova, pasirinkimai jus nustebins

 

Miegamasis...

Miegamasis yra ypatinga vieta namuose, kad ir kas juose gyventų: viengungis, darbininkų šeima ar dvaro kilmingieji. Tai vieta, kur einame pailsėti, atgauti jėgas tarp sunkių darbų ar po ilgos ir varginančios darbo savaitės. Čia praleidžiame nemažą laiko kiekį savo gyvenime, todėl nederėtų renkantis miegamojo baldus daryti tai atmestinai.

Tai ne tik miegamojo lova, bet ir grožio staliukai, spintelės prie lovos, spintos ir sekcijos jūsų asmeniškiausiems daiktams ir rūbams sudėti. Juk nenorėtumėt rodyti savo intymaus gyvenimo detalių kiekvienam užėjusiam į namus?

Kiekvieno skonis yra skirtingas – vieni mėgsta skandinavišką paprastumą, kiti raudonmedžio prabangą ar klasikinius sprendimus arba kaip tik kažką netikėto ir ypatingo. Gamintojai tai žino, todėl stengiasi pasiūlyti savo klientams ypatingus ir jų norus atitinkančius baldus iš kokybiškų medžiagų. Tai galima padaryti net neišėjus iš namų. Juk kiekvienas taupom savo brangias akimirkas, kurias norėtume galbūt skirti sau ar savo šeimai.

Gamintojai taip pat prisitaiko prie įvairių klientų poreikių. Vieniems galbūt užteks specialistų parengto miegamojo baldų komplekto, kai nereikia rūpintis detalėmis. Užtenka žinoti savo kambario išmatavimus ir išsirinkti spalvą. Kiti galbūt norės rinktis viską kruopščiai iki mažiausios detalės – apie viską pagalvota, kad gyvenimas būtų paprastesnis ir patogesnis.

Patogus nakties poilsis ar popietė gali reikšti daug, todėl renkantis miegamojo baldus reikėtų pirmiausia pagalvoti apie kokybišką lovą ir ją išsirinkti tinkamai. Nesvarbu, ar tai bus medinė, metalinė ar įvairių medžiagų derinys – svarbu, kad tai atitiktų Jūsų poreikius. Dizainas gali būti paprastas ir niekuo neišsiskiriantis, tačiau gali būti rimtas, bet tuo pačiu subtilus pareiškimas. Renkantis iš įvairiausių dydžių ir dizaino, įsitikinkite, kad tai bus miegamojo baldų detalė, kuri labiausiai atitiks Jūsų poreikius ir padės pailsėti.


Kitas žingsnis – išsirinkti sekciją, kurioje nuguls Jūsų slapčiausi ir intymiausi drabužiai. Tai stiliaus ir funkcionalumo derinys. Pasirinkimų gali būti įvairių, priklausomai nuo Jūsų asmeninių poreikių. Stalčių deriniai įvairiausi, derinant mažesnius stalčius su dideliais. Įmontavus į aplinką LED juostas galite pagyvinti miegamojo kambarį jaukiomis šviesos detalėmis.

Ne visi rūbai gali gulti į stalčius. Juk retas, kuris norėtų ryte ieškoti tinkamų baltinių ar palaidinės ir dar gaišti laiką juos lyginant. Nereikėtų pamiršti, kad ne visi audiniai gali būti lankstomi, todėl kita svarbi miegamojo baldų detalė yra komoda. Patikėkite, Jūsų šilkinė palaidinė padėkos. Galite rinktis įvairiausius derinius ir dydžius, su veidrodžiais ar be jų. Veidrodžiai gali padidinti kambario erdvę ir suteikti viliokišką žvilgsnį ryte, kurio taip kartais norisi.

Spintelės prie lovos – tai ne tik praktiškas, bet ir būtinas miegamojo baldų atributas. Ant spintelės prie lovos galite pastatyti lempą, pasidėti mėgstamą knygą, akinius ar kitas smulkmenas, kurias norėtumėte iš karto rasti kitos dienos pradžioje. Mažuose stalčiuose galite laikyti įvairias smulkmenas, mielus prisiminimus.

Kad ir ką išsirinktumėte, tai bus Jūsų jaukių namų dalis, namų, į kuriuos gera sugrįžti.