Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

blog

Baldai visiems namams: aukščiausią kokybę garantuoja lietuvių gamintojas

Rasti baldus svetainei, miegamojo ar valgomojo kambariams – sudėtinga užduotis. Juk norisi kokybiškų medžiagų, vieningos spalvų gamos, harmonijos. Tai pasiekti galima su ilgamečiu parduotuvės „Elda baldai“ partneriu, lietuviškos produkcijos gamintoju „Magrės baldai“.


 

Lietuviška kokybė – ilgaamžiams baldams

Vienas svarbiausių aspektų renkantis baldus namams – kokybiškos medžiagos ir kiti papildomi mechanizmai. Patyręs gamintojas „Magrės baldai“ savo produkcijos karkasus gamina iš patvarios ir kokybiškos buko medienos. Todėl baldai yra ne tik tvirti, bet ir suteikia namams solidumo. 
Be tvirtos konstrukcijos „Magrės baldai“ gali pasiūlyti itin platų audinių ir odos pasirinkimą. Pažangūs gamybos procesai ir technologijos leidžia vartotojams džiaugtis išskirtinėmis audinių tekstūromis. Labiausiai derantį variantą gali rasti net ir išrankiausi pirkėjai ar ieškantys originalių, niekur nematytų interjero idėjų. Tarpusavyje derinant skirtingus baldo apmušalus, profesionalai gali sukurti unikalų stilių, įgyvendinti visus klientų norus. 
Dėl pažangių technologijų gamyboje taikymo, unikalių dizaino sprendimų ir kokybės garanto šio gamintojo minkšti baldai ne kartą buvo įvertinti „Lietuvos metų“ apdovanojimais. Todėl ieškantys modernių sprendimų, naujausių interjero tendencijų, galės rasti ar net sukurti svajonių baldus savo namams. „Magrės baldai“ gali pasiūlyti inovatyvumą – USB jungtis balduose, lovų apšvietimą, audio sistemą, kuri estetiškai ir nedarkant interjero įsilieja į bendrą stilių.

Funkcionalūs baldai – mėgstantiems patogumą

Elda.lt siūlo įsigyti funkcionalius lietuvių gamintojo baldus. Bendrovė „Magrės baldai“ garantuoja platų kojelių, stalviršių, įvairių kitų priedų pasirinkimą. Itin kompaktiškų baldų, skirtų nedidelėms erdvėms, pasirinkimas leis rasti geriausią variantą kiekvienai namų erdvei. Gamintojas gali pasiūlyti funkcionalius produktus, tokius kaip: lovos su patalynės dėže, miegamos sofos, minkšti kampai su miego mechanizmu ir patalynės dėže.

Minkšti kampai nesunkiai adaptuojami kiekvieniems namams, nes turi reguliuojamus galvos atlošus, galima pasirinkti kampo puses, priderinti dekoratyvines pagalvėles. Kiekvienas papildomas interjero sprendimas – tiek pagalvėlės, tiek gobelenas leis greitai ir nesudėtingai pagyvinti namų interjerą. Svarbu ir tai, kad visi minkšti baldai gaminami taip, kad būtų patogūs naudoti. Pavyzdžiui, miego funkcijas turinčių baldų mechanizmai lengvai naudojami, nereikalauja didelių pastangų ir jėgos, nebraižo grindų dangos.

Foteliai ir kėdės, kuriuose galima atsipalaiduoti

„Magrės baldai“ yra įžymūs dėl savo minkštų baldų gamybos technologijų. Minkšti foteliai yra vienas iš tokių produktų. Jų gamybai naudojamas didelio tankio poliuretanas, kuris užtikrina patogų sėdėjimą, nevargina nugaros, leidžia pailsėti po dienos darbų. Fotelius galima gaminti su pasirenkamu pagrindu – kojelėmis arba besisukančiu ratu. Itin vartotojų mėgstami maksimalų patogumą pasiekti leidžiantys reglainerio funkciją turintys minkšti foteliai. Modernios technologijos leidžia pasirinkti automatiniu arba mechaniniu būdu valdomą poilsio mechanizmą. Ši funkcija suteiks maksimalų komforto ir patogaus sėdėjimo pojūtį. Jei pasirinksite automatiniu būdu valdomą variantą, keliais mygtukų paspaudimais galėsite nusistatyti savo mėgstamiausią poilsio padėtį. Lietuvių gamintojo sukurtos kėdės savo patogumu nenusileidžia foteliams. Skirtingų kėdžių pasirinkimas užtikrina, kad kiekvienas pirkėjas surastų sau patogiausią ir gražiausią. Elda.lt prekiauja kėdėmis su išskirtiniu atlošu, su arba be porankių. Jos derės tiek minimalistiniuose moderniuose namuose, tiek klasika dvelkiančiame interjere. Esant poreikiui baldus galima puošti dekoratyviniu siuviniu ar pasirinkti vientisą spalvą, be papildomų stiliaus detalių. Profesionalūs baldžiai užtikrina, kad baldai būtų ergonomiški, lovos patogios, foteliai universalūs, o kėdės leistų sėdėti taisyklingoje pozicijoje.