Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

blog

Auraplus - čiužiniai patogiam miegui

Miegodami praleidžiame pusę savo gyvenimo, todėl labai svarbu pasirinkti kokybiškiausius produktus, kurie padės užtikrinti netrukdomą poilsį, tinkamą kūno poziciją, atpalaiduos. Elda.lt parduotuvėse galima įsigyti geriausius lietuvių gamintojo „Auraplus“ čiužinius, antčiužinius, užvalkalus. Kaip pasirinkti miegui skirtas prekes?

 

Čiužiniai

„Elda baldai“ parduotuvėse rasite itin platų asortimentą „Auraplus“ čiužinių. Iš aukštos kokybės putų poliuretano ar kitų sertifikuotų medžiagų pagaminti čiužiniai bus patogūs, užtikrins svarbiausių žmogaus anatominių zonų atramą, leis išvengti sprando, galvos, nugaros skausmų. Gamybos procese naudojamos sertifikuotos, žmogui ir aplinkai draugiškos medžiagos. Itin platus asortimentas leis išsirinkti gaminius pagal konkrečius pirkėjų norus ir miego įpročius. Elda.lt siūlo įsigyti skirtingų rūšių čiužinius:

  • Viskoelastinius. Šie čiužiniai gali būti su kokoso, lino ar latekso sluoksniais. Viskoelastinė medžiaga puikiai prisitaiko prie kūno linkių, leidžia odai kvėpuoti, nesukelia alergijų.
  • Spyruoklinius. Spyruoklės yra įvilktos į specialias kišenes bei sudėtos atitinkamais tarpais, kad būtų užtikrintas maksimalus patogumas ir tvirta atrama kūnui. Galima rinktis Pocket arba Multipocket variantus. Pastarieji pasižymi tankesniu, įvilktų į kišenes, spyruoklių skaičiumi.
  • Dvipusius. Šie čiužiniai turi dvi skirtingo minkštumo (vidutinio kietumo ar kietą) puses. Tai idealus variantas tiems, kurie nori universalaus čiužinio.
  • Vaikiškus. Pritaikyti pagal vaikų anatomiją ir rekomendacijas miegui bei čiužinio kietumui. Vaikiški čiužiniai tinka į kūdikių lovytes ar ūgtelėjusių vaikų lovytes.

„Auraplus“ gaminiai yra kokybiški, ilgaamžiai. Dėl unikalių technologijų produktai yra įvertinti aukso medaliais. Gamintojas nuolat tobulina ir modernizuoja gamybos technikas, todėl pirkėjams pasiūlo išskirtinius čiužinius.

Pavyzdžiui, čiužiniai su Viscosoya medžiaga. Tai yra sojos aliejumi papildyta medžiaga, kuri suteikia sveiką aplinką žmogui. Ieškantiems natūralaus, pralaidaus orui, gerai garinančio drėgmę, bet išlaikančio šilumą čiužinio, rekomenduojama rinktis kanapių pluoštu praturtintus gaminius. Išskirtinį vėdinimą ir oro pralaidumą garantuoja čiužiniai su arklio ašutais.

Antčiužiniai

Norisi patogiai išsimiegoti ant sofos, o gal esamas čiužinys iki galo nepateisina lūkesčių? „Elda baldai“ partneris „Auraplus“ klientams siūlo greitai ir lengvai užsitikrinti patogų miegą su įmonės gaminamais antčiužiniais. Su šiuo priedu lengva paaukštinti miego pagrindą, atsikratyti erzinančių nelygumų, tarpų ir, svarbiausia, prailginti čiužinio tarnavimo laiką. Antčiužiniai yra nepakeičiami jei miegama ant sofos-lovos, minkšto kampo, studentams, kurie gyvena bendrabučiuose, nuomojamuose būstuose ar apgyvendinant netikėtai užsukusius svečius.Iš putų poliuretano pagaminti gaminiai prisitaiko prie įvairaus sudėjimo žmonių, leidžia odai kvėpuoti bei pasižymi ilgaamžiškumu. Svarbu atkreipti dėmesį, kad antčiužiniai taip pat skirstomi pagal kietumą. Tad kiekvienas gali išsirinkti sau patogiausią. Antčiužiniai gaminami įvairiausių dydžių, todėl juos galima naudoti tiek dvigulėms lovoms, tiek viengulėms.Siekiant, kad čiužiniai ar antčiužiniai tarnautų ilgiau, rekomenduojama naudoti nuvelkamus užvalkalus. Juos galima lengvai nuimti ir skalbti pagal poreikį. Klientams siūlomas platus spalvų pasirinkimas. „Auraplus“ siūlo skirtingos sudėties užvalkalus: su bambuko siūlu, Aloe Vera, natūralaus lino audinio, poliesterio, trikotažinį rudos, baltos ar lino spalvos.