Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
PRS9 rašomasis stalas, darbo stalas biurui, vaikų, jaunuolio kambariui, industrinis, modernus stilius PRS9 rašomasis stalas, darbo stalas biurui, vaikų, jaunuolio kambariui, industrinis, modernus stilius PRS9 rašomasis stalas, darbo stalas biurui, vaikų, jaunuolio kambariui, industrinis, modernus stilius
NUOTRAUKOS
PRS9 rašomasis stalas, darbo stalas biurui, vaikų, jaunuolio kambariui, industrinis, modernus stilius
PRS9 rašomasis stalas, darbo stalas biurui, vaikų, jaunuolio kambariui, industrinis, modernus stilius
PRS9 rašomasis stalas, darbo stalas biurui, vaikų, jaunuolio kambariui, industrinis, modernus stilius

PRS9 rašomasis stalas, darbo stalas biurui, vaikų, jaunuolio kambariui, industrinis, modernus stilius

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 135 x 55 x 79 cm (P x G x A).
Baldo spalva: tamsus riešutas, San Sebastian, juoda matinė.
Kantuotė - PVC.
Baldai gaminami iš aukštos kokybės LMDP.
Rankenėlės - juodos plastikinės.
Baldo kojelės - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojelių spalva - juoda.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Baldas nesurinktas. 
Pagaminta Europoje. 

PRS baldų kolekcijos pasirinkimas  PRS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Rašomasis stalas su kantuote iš PVC yra ne tik praktiškas, bet ir stilizuotas biuro ar studijos baldas, pritaikytas efektyviam darbui bei elegantiškam interjerui. Šis stalas buvo kruopščiai sukurtas, siekiant derinti funkcionalumą su aukštos kokybės medžiagomis ir moderniu dizainu.

Kantuotė iš PVC yra ne tik estetiškas elementas, bet ir funkcionalus, užtikrinantis ilgaamžiškumą bei lengvą priežiūrą. Ji suteikia stalo paviršiui papildomą apsaugą nuo įbrėžimų ir dėmių, taip išlaikydamas jo išvaizdą naują ilgą laiką.

Baldas gamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuoto medienos dangos su tankiu paviršiumi), suteikiantis stabilumą ir patvarumą. Ši medžiaga atspari įbrėžimams, šilumai ir drėgmei, todėl rašomojo stalo paviršius išliks nepakitus ilgą laiką, net ir intensyvios naudojimo sąlygomis.

Juodos plastikinės rankenėlės suteikia stalo dizainui modernumo ir elegancijos. Ši detalė ne tik papildo stalo išvaizdą, bet ir suteikia papildomą patogumą naudojant stalą.

Baldo kojelės, pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, suteikia stabilumą ir tvirtumą. Juoda kojelių spalva ne tik suderins stalo dizainą su kitais baldais, bet ir suteiks jam šiuolaikišką ir elegantišką išvaizdą.

Guoliniai stalčiaus bėgeliai yra praktiška detalė, užtikrinanti lengvą stalčiaus naudojimą ir tvarkymą. Ši sistema leidžia lengvai ištraukti ar paslėpti reikalingas daiktus, tuo pačiu išsaugant stalą tvarkingo ir tvarkingo išvaizdą.

Viso šio rašomojo stalo derinys – tai ne tik praktiškas, bet ir stilingas baldas, kuris pritaikys jūsų darbo erdvę ar studiją moderniai ir efektyviai. Stalas su kantuote iš PVC – tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštą kokybę ir funkcionalumą savo darbo aplinkoje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Biuras namuose

Blog interjero
patarimai